Aliens Touch

Aliens is een Netent Touch® spel dat ideaal is om met de ipad te spelen. Bij Aliens Ipad is het mogelijk om gebruik te maken van de verschillende features en instellingen door op je touch screen van je Ipad te drukken. Hierbij is dit Netent Ipad videoslot exact hetzelfde als het spel dat wordt gespeeld vanachter je laptop of computer. Ben je nog niet toe aan al deze vernieuwingen en speel je liever traditionele slots kijk dan eens naar Lucky 8 line, Pirates gold of Safari madness.

Details Aliens Ipad

Het uitbetalingspercentage ligt op 96,4% waarbij het videoslot gebruik maakt van 5 rollen en 15 niet instelbare winlijnen. Het is mogelijk om tot 570000 munten te winnen met de verschillende features zoals wilds, re-spins en verschillende multipliers bij maar liefst 3 spelniveaus.

Het wildsymbool

De wilds bij Aliens Ipad komen op 4 van de vijf rollen voor bij het eerste spel niveau, genaamd the search. Op de eerste rol zal je geen wilds aantreffen. Bij het tweede level niveau, genaamd the encounter, komen de wilds alleen op de eerste drie rollen voor en alleen op winlijn 1. De wild is het vervangend symbool en zal automatisch andere symbolen aanvullen als dit een winnende situatie oplevert.

Eerste spelniveau genaamd the search

Bij het eerste spelniveau van Aliens Touch zijn de multipliers van groot belang. Naast de reguliere prijzen is het de kunst om de multiplier meter te vullen. Iedere keer als er een winnende combinatie valt komt er een x aantal multipliers bij de multiplier meter bij. Iedere keer dat er geen win valt dan verdwijnt er weer een vak van de multimeter. Is de multimeter geheel gevuld dan ga je over naar het tweede spelniveau the encounter.

Tweede spelniveau genaamd the encounter

Spelniveau twee van Aliens Ipad is een niveau waarbij je veel kan winnen. Nog niet zoveel als bij niveau 3 welk niveau alleen te bereiken is middels dit tweede spelniveau. Bij the encounter heb je sowieso iedere spin prijs. Deze prijs wordt vermenigvuldigd met de multiplier factor welke boven in de multiplier meter is aangegeven na iedere spin wordt ook de munitiemeter gevuld met een willekeurig aantal punten. Blijft het niveau van de munitiemeter op pijl dan zal je in spelniveau 2 blijven waar je na iedere spin aliens moet neer schieten. Heb je alle aliens weten te vermoorden dan ga je na niveau 3. Is de munitiemeter leeg da wordt je zelf door de aliens vermoord waardoor je terugzakt naar spel niveau1.

Het derde spelniveau genaamd the hive

Behaal in dit niveau van Aliens Touch tot 240 x de gespeelde inzet aan winst door de alienkoningin en haar kroost te doden. Om je hierbij een handje te helpen krijg je 5 respins, 4 munitiepatronen en een zware handgranaat. Breng je de aliens koningin schade toe dan zal dit te zien zijn in de health meter van deze griezel, de health meter zal dan onmiddellijk dalen. Je wint altijd een bepaald bedrag bij dit level. Het bedrag dat je wint is afhankelijk van hoeveel keer je de alien raakt. De health meter is hierbij verdeelt in 4 gedeeltes en elk gedeelte vertegenwoordigt een bepaald bedrag. Is de health meter helemaal leeg (als je de alien koningin gedood hebt) dan krijg je de 240 x je spelinzet.

Inzet Aliens Touch

Om Aliens Ipad te spelen wordt er een inzet per spin gerekend. De inzet is bij dit videoslot in te stellen. Dit doe je met de plus en min bij de level (links onder) en bij de coin value rechts onder. Bij de level kan je kiezen uit 10 verschillende niveaus en bij de coin value kan je de muntwaarde instellen waarbij je kan kiezen uit 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20, 0,50 en 1 Euro. Voor de minimale spelinzet kom je dan uit op €0,15 en bij de maximale inzet bij dit videoslot kom je op €150,-.