Big Bang Touch

Big Bang Touch® of Big Bang Ipad is een Netent Ipad compatibel slot dat gebaseerd is op de oerknal. Er gaat een theorie de ronde dat de oerknal aan het begin heeft gestaan van de aarde en het leven op aarde. Deze theorie zal bij menig beter bekend zijn onder de Big bang theorie. De meest moderne versie van dit videoslot is dezelfde als hoe we het originele videoslot kennen alleen is deze door speciale Netent software omgezet waardoor het spel te spelen is met een Ipad. Niet alleen dit videoslot is omgezet in een Ipad versie, ook andere populaire slots zoals bijv. Aliens Ipad hebben deze transformatie al doorstaan. Toch blijven de oude klassiekers zoals Lucky 8 line en Pirates gold ook altijd leuk om een keer te spelen.

Big Bang Touch videoslot details

5 rollen, 25 winlijnen en een uitbetalingspercentage van 96%. Daarmee is het nog niet afgelopen, een fantastische multiplier met veel vallende wilds zorgen voor onverwachte en hoge prijzen in dit leuke slot van Netent. De Multiplier kan gezien worden als een progressieve meter die na iedere spin opgebouwd en afgebroken kan worden. Het videolsot Big Bang Ipad is makkelijk en speciale bonus levels zijn dit keer niet aanwezig. Wel de bekende Netent icoontjes waarmee de instellingen kunnen worden aangepast en andere bekende eigenschappen die door de Netent geschiedenis de Netent spellen zo herkenbaar maken. De Paytable, het level niveau, de autoplay , de groene spin knop, de max bet ende coin value allen in een ietwat andere vorm komen allemaal terug in Big Bang Ipad. De grote groen spin button verschijnt bij iedere spin rechts naast de rollen en door het menu rechtsboven te openen kom je bij de andere eerder genoemde instellingen.

De multiplier meter

De Big Bang Touch multiplier meter bevind zich links naast de rollen. De multiplier is opgebouwd uit verschillende niveaus. Je begint het spel op niveau 1. Wat inhoudt dat als er een prijs valt deze wordt vermenigvuldigd met 1. Is er een prijs gevallen dan stijgt de meter 1 plaats en kom je op niveau 2 waarbij je een multiplier van x2 krijgt. Iedere keer als er een prijs valt dan stijgt de multiplier meter 1 plaats. de multiplier bevat in totaal zes plaatsen, de eerste twee plaatsen zijn al benoemd. De andere plaatsen bevatten een multiplier van x4, x8, x16 en x32. Voor iedere plaats geldt valt er een prijs dan zal deze vermenigvuldigd worden met het aantal dat op de opgelichte multipliermeter staat. Heb je niveau zes op de meter behaald dan zal iedere volgende prijs met 32 vermenigvuldigd worden. Maar pas op, valt er na een spin geen prijs dan valt de meter meteen terug naar level 1 en kan je weer opnieuw beginnen met het opbouwen van de meter. Het hoger komen op de multiplier meter zal gemakkelijker gaan dan je denkt. Er vallen regelmatig prijzen, dit komt mede door de aanwezigheid van het wild symbool welke zich geregeld zal laten zien.

Het wild symbool

Het wild symbool van Big Bang voor de Ipad is de zon. De zon komt op alle rollen voor en om het wild symbool helemaal herkenbaar te maken heeft Netent er met grote letters wild bijgezet. De naam wild symbool zegt het al. Dit symbool is wild wat betekent dat van gedaante kan veranderen. Het symbool kan de waarden aannemen van de andere voorkomende symbolen van dit spel. Hiervoor hoef je verder geen moeite te doen, dit gebeurt volkomen automatisch en gebeurt als er een prijscombinatie met andere symbolen gemaakt kan worden.

Inzet

De inzet bij Big Bang Touch kan zelf ingesteld worden aan de hand van de bet level en de coin value. De minimale inzet hierbij is €0,25 en het maximaal in te zetten bedrag per spin is €50.