Dracula Touch®

dracula touchIn dit spel van Netent gaan we het hebben over een boek wat ergens in 1800 is uitgebracht. Het gaat namelijk over de welbekende graaf Dracula. Het is niet alleen een boek waarin deze graaf voor zal gaan komen maar ook een horror film die als een echte kaskraker te boeken staat. In dit video slot van Netent zal je dan ook al de aspecten tegen gaan komen die ook in de film zitten verwerkt. Dracula Touch® is namelijk in samenwerking gemaakt met de Universal Studios die ook verantwoordelijk waren voor de productie van de film in 1931. Je zal zo bijvoorbeeld symbolen aan gaan treffen waar de gravin een rol in speelt maar ook andere elementen die zowel in het boek als in de film een belangrijke rol hebben gespeeld. Dracula Touch® is te spelen op de mobiel en dat is dan ook wat het zo interessant zal maken om het te gaan problemen. Je zal alleen niet veel veranderingen aan gaan treffen omdat Netent de spellen op de mobiel bijna exact hetzelfde maakt. Het is alleen een stuk eenvoudiger om mobiel te gaan spelen omdat deze spellen ieder moment van de dag bereikbaar zullen zijn.

Video slot details Dracula Touch®

Op het spel zal je 40 win lijnen gaan vinden. Deze zal je aan gaan treffen over de 5 rollen die het slot telt. Er gebeurt van alles in het spel Dracula Touch® en daarom geven we je hier alvast wat informatie. Zo heb je de stacked wilds die over de hele rollen kunnen gaan verschijnen. Wilds zijn symbolen die ervoor zorgen dat je meer kansen hebt om winnende combinaties te gaan winnen. Ook zal je in Dracula Touch® af en toe vleermuizen over je scherm zien vliegen. Deze zullen symbolen vast gaan zetten op het scherm. Daardoor worden de kansen om prijzen te winnen een stuk groter. Ook heb je de mogelijkheid om free spins te winnen net als in het spel Mega Fortune het geval is. Dit zal je in dit slot gaan doen wanneer er een symbool van de graaf op symbool verschijnt en van de gravin op rol 4. Ze moeten wel helemaal zichtbaar zijn. Als dat het geval is dan zal je 10 free spins hebben gewonnen. Tijdens de free spins van Dracula Touch® heb je de mogelijkheid om nog meer free spins te winnen. Dit zal gaan gebeuren als de het gedeelde symbool van de graaf en de gravin op de middelste rol weet te krijgen. Tijdens de free spins zal er nog een bonus feature te vinden zijn. De vleermuizen die je in het basisspel zal vinden zullen nu namelijk iedere spin van toepassing zijn.

Uitbetalingstabel en inzet

Bij Netent iPad zal je bij al de spellen een uitbetalingstabel gaan vinden. In die tabel staat alles aangegeven wat van belang kan gaan zijn voor een goed verloop van het spel. Dit is wel handig want zo kan je aflezen wanneer je de prijzen hebt gewonnen en hoeveel die zullen gaan opleveren. Ook zal je natuurlijk je inzet kunnen gaan bepalen. Dit doe je in een ander venster dan op de desktop versie van Dracula Touch®. Deze is namelijk te vinden net als andere Touch® spellen als die van Starburst in een zei venster die je kan openen en waar je nog een paar andere aanpassingen kan gaan doen aan het slot. Kijk daar dus goed naar je inzet zodat het bedrag wat je zal gaan inzetten op Dracula Touch® verantwoord zal gaan zijn en je het optimale uit het spel kan gaan halen. Wij wensen je in ieder geval veel succes in je zoektocht naar de hoge prijzen.