Fisticuffs Touch

Fisticuffs Touch

In het videoslot Fisticuffs Touch van Netent zal het over het ouderwetse boksen gaan. Het boksen is een oude vechtsport welke zijn oorsprong kent in Griekenland. Het is een van de oudste sporten die er bestaat en daardoor kent iedereen ook het boksen. Netent is zo slim geweest om Fisticuffs ook voor Netent Ipad uit te brengen zodat je het altijd kan spelen wanneer je daar zin in zou hebben. Je kunt nu dus ook Fisticuffs Ipad spelen. Dit zal in principe hetzelfde in zijn werk gaan als op de computer alleen is het een stuk toegankelijker want bijna iedereen heeft zijn smartphone of tablet wel bij. Ook de goede geluidseffecten die terug te vinden zijn in het videoslot zorgen ervoor dat je nog meer kan genieten van het spel. Ook de graphics van het videoslot Fisticuffs Ipad zien er prima uit waardoor het lijkt alsof je in de boksring zelf staat. Er zijn al meerdere spellen uitgebracht voor de Ipad zo heb je ook spellen als Disco spins Ipad, Big bang Ipad en Aliens Ipad . Al deze spellen zijn dus ook op dit platform te spelen bij Netent. Altijd al iets gehad met het boksen uit de jaren 50 dan is dit spel zeker iets waarvan je zal gaan genieten. Durf jij de strijd met de boksers aan te gaan dan moet je dit ook zeker eens proberen want de boksers komen als het ware je beeldscherm uit. Dit zorgt ervoor dat je nog meer beleving krijgt in het videoslot.

Videoslot details Fisticuffs Ipad

Ook op de Ipad zal je dus de standaard winlijnen en rollen hebben als dat je op de computer gewend bent. Bij dit videoslot zal je namelijk met 10 winlijnen hebben die je kan vinden op 5 rollen. Deze winlijnen zijn niet te verstellen en zitten dus vast aan het videoslot. Ook zit er een wild symbool in het videoslot verwerkt er zijn in dit videoslot 4 verschillende van deze wild symbolen. De wild symbolen in dit videoslot worden aangegeven door de symbolen van de boksers. Je hebt stacked wild symbolen de diagonale symbolen en de straight wild en de gewone wild. Ook zit er een both way wins functie in en dat wil simpelweg zeggen dat je prijzen niet alleen van links naar rechts over je winlijnen hoeven te vallen maar ook van rechts naar links als het ware speel je dus niet met 10 winlijnen maar met 20. Door dat je aan beide kanten kan winnen is er ook een grotere kans op een hoge prijs al is die sowieso wel aanwezig in dit videoslot want dit videoslot van Netent heeft een uitbetalingspercentage van 97,4% en dat is voor heel veel videoslots heel hoog te noemen.

Wild symbolen

Zodra je bij Fisticuffs, op de Ipad gespeeld, 2 wild symbolen krijgt die aan elkaar liggen in dit videoslot dan zullen er meer van deze symbolen verschijnen. Op die manier heb je dus altijd kans om hogere prijzen te pakken want zodra de 2 boksers elkaar beginnen te slaan in Fisticuffs Touch wil dat zeggen dat je nog een re-spin krijgt. Op deze manier zijn er ook nog eens hele leuke prijzen te winnen in het videoslot omdat een wild ieder ander symbool kan vervangen. In het videoslot zit ook nog een stacked symbool dit is een wild symbool die de hele rol in beslag kan nemen met wild symbolen.

Inzet bij Fisticuffs Ipad

Het inzetten bij deze videoslots zal volgends precies hetzelfde principe gaan als het inzetten op de computer. Ook bij deze videoslots kan je dus gewoon zeer eenvoudig met je eigen bankrekening betalen via Ideal. De maximale inzet die je kan doen op dit videoslot is 200 euro en de minimale inzet zal maar een bedrag van 0,20 cent zijn per druk. Je kan zeer eenvoudig je inzet aanpassen door veranderingen te doen in je coin value maar ook je bet level kan een grote rol spelen bij het bepalen van je inzet.