Flowers Touch

In dit videoslot van Netent staan de bloemen centraal en het lijkt dan ook alsof je in een levensgrote tuin terecht bent gekomen. Al deze bloemen hebben namelijk een gezicht gekregen en zijn flink in formaat gestegen. Ook zitten er zoals bij de meeste online videoslots ook letters in het spel verwerkt. Het spel wat tegenwoordig ook op de Netent Ipad te spelen is, is dus zeer goed uitgewerkt als het gaat om de graphics. Over het algemeen zit er niet veel verschil in tussen de gewone Flowers en Flowers Ipad de gameplay althans zal precies hetzelfde zijn als dat je gewend bent. Ook de graphics en het rustgevende geluid op de achtergrond zorgen er allemaal voor dat je optimaal kunt gaan genieten van dit goed uitgewerkte videoslot. Er zijn ook nog veel andere videoslots die te spelen zijn en Ipad compatible van gemaakt een paar goede voorbeelden van dit soort spellen zijn Disco Spins Touch, Big Bang Touch en Fisticuffs Touch. Er is dus van alles te beleven in dit videoslot van Netent. Ben jij dus een liefhebber van tuinieren dan is dit videoslot van Netentertainment wel iets voor jou.

Videoslot details Flowers Ipad

Het videoslot Flowers Touch beschikt over de keuze uit een tot en met 30 winlijnen die verspreid zitten over 5 rollen. In het videoslot zit een wild symbool en een scatter symbool verwerkt waardoor dat er meer mogelijkheden kunnen worden gecreerd op leuke prijzen. Ook zitten er in dit videoslot free-spins die ervoor zorgen dat je een hele hoop free-spins kunt winnen in dit videoslot. Er zijn 2 soorten wild symbolen in het videoslot te vinden deze wild symbolen worden alle geactiveerd door het symbool van de zon. Ook als er vragen zijn zit er een paytable in het Ipad compatible gemaakte videoslot van Netent. Hierin kan je alles terugvinden van wat de wilds doen tot wat bepaalde symbolen opleveren als ze op je winlijn vallen.

Free spin symbolen Flowers Ipad

Als je 4 van deze free spin symbolen willekeurig over je rollen krijgt dan heb je prijs je hebt dan namelijk 15 free-spins gewonnen. Mochten er daarna nog 4 van deze free-spin symbolen vallen terwijl je in de free-spins zit dan zullen er nogmaals 10 free spins bij de huidige free-spins die er over zijn worden opgeteld. Op deze manier kunnen de prijzen tot grote hoogtes stijgen omdat je in de free-spins ook nog eens een ver dubbelaar krijgt die je prijzen met maar liefst 3 verdubbeld. Er zijn 2 soorten free-spins symbolen eentje heeft er een wolkje opstaan en de andere 2 de bedoeling is om er 4 op je scherm te krijgen en in welke volgorde dat komt maakt niet al te veel uit.

Wild symbool

Het wild symbool bij Flowers Touch kan net als in alle andere videoslots elk ander symbool vervangen en in dit Netent videoslot zitten maar liefst 2 wilds verwerkt, een stacked wild en een gewone wild. Door dat ze ieder ander symbool kunnen vervangen worden de kansen een stuk groter dat er een mooie combinatie valt op een van je winlijnen. Er is dus een hele hoop mogelijk op dit spetterende videoslot van Netent. Als de free-spins plaats vinden dan kunnen er stacked wild symbolen op je rollen vallen. Deze stacked wild symbolen nemen niet maar een plek in beslag maar een hele rol.

Inzet

Je kan zelf kiezen hoe dat je wilt inzetten op het videoslot Flowers Touch. Dit kan namelijk door het aanpassen van de winlijnen maar ook door je betlevel en door je coin value aan te passen. De maximale inzet die je kan doen per druk is 75 euro op dit videoslot en de minimale inzet die je kan doen is 30 cent. Het ligt dus vrij ver uit elkaar en dat maakt het voor iedereen een leuk spel om te spelen en niet alleen voor de mensen die graag met veel geld per druk spelen.