Frankenstein Touch

Frankenstein Touch

Heel veel mensen zijn wel bekend met deze film over de zombie die uit de dood word gehaald. Deze film die al in het jaar 1931 werd uitgebracht is hedendaags nog steeds bekend. Dit was voor die tijd een zeer enge film omdat er iemand die dood was door middel van een machine en de bliksem weer tot leven werd gewekt. Het was zo’n aangrijpende en bekende film dat Netent heeft besloten om hier een videoslot op te maken. Dit videoslot is overigens niet alleen op de computer te spelen maar ook op de Ipad. Zo kan je het online videoslot Frankenstein Touch spelen wanneer je maar wilt. Het spel heeft al de spannende elementen die je ookt tegenkomt in de film zoals de dokter en natuurlijk Frankenstein zelf. Dit videoslot is overigens niet het enige videoslot welke te spelen is voor Netent Ipad je hebt namelijk ook de bekende videoslots Flowers Touch, Fisticuffs Touch en Disco Spins Touch. Deze spellen zijn dus ook allemaal op dit platform te spelen en is dus zeer comfortabel als je zin hebt om een keer een van deze spellen te proberen. Je hoeft dus niet eens meer thuis te zijn of een plek op de computer gewoon in het park kan je tegenwoordig ook genieten van je favoriete casino spellen van Netent.

Videoslot details

Het videoslot Frankenstein op Ipad zal gespeeld worden op 5 rollen. Aan die 5 rollen zitten 20 verstelbare winlijnen die kunt verstellen tussen de 1 en de 20. In het videoslot zitten 2 soorten wild symbolen het lighting wild symbool en het fire wild symbool en een scatter symbool waarbij je er free-spins uit kunt slepen als je die op je rollen tegenkomt. Aan het videoslot zit ook een paytable verbonden waarin je alles kan zien wat je nodig hebt om het videoslot te spelen en er zitten ook allerlei andere opties aan het spel vast. Zo kun je aanpassen met welke beeld scherpte je wilt spelen en ook of je full size wil spelen of op een iets kleiner scherm. Je kan het videoslot van Netent, Frankenstein Ipad, helemaal naar je eigen wens maken.

Wild symbolen

De wild symbolen van het videoslot Frankenstein Touch kunnen alle andere symbolen vervangen zodat er meer combinaties zijn op leuke prijzen dit is dus niet alleen mogelijk op de computer maar al deze elementen komen ook weer terug op de Ipad. Deze wild symbolen verschijnen in het spel alleen op de rollen 2,3 en 4 en is dus op redelijk veel rollen terug te vinden. De fire wild spins komen alleen terug in de free-spins en dus niet in het normale spel. Dit hoeft natuurlijk geen probleem te zijn want er zijn genoeg mogelijkheden om prijzen te winnen. Dit komt mede door het hoge uitbetalingspercentage van Frankenstein Ipad deze bedraagt namelijk 96,6%

Scatter symbool Frankenstein Ipad

Het scatter symbool bij Frankenstein Touch is die van de windmolen zodra je 3 van deze symbolen op je rollen krijgt dan heb je prijs want je hebt dan namelijk 10 free-spins gewonnen tijdens deze free-spins zal ook gebruik gemaakt worden van een ver dubbelaar die is terug te vinden in het spel. Tijdens deze gratis spins kan je ook weer nieuwe gratis spins winnen dit gebeurt wanneer je weer 2 of 3 scatter symbolen op je rollen krijgt. Bij 2 scatter symbolen heb je namelijk 5 free-spins erbij gewonnen en bij 3 heb je er 10 bij gewonnen. Al met al is er dus genoeg te winnen in Frankenstein Ipad.

Inzet

Je kan bij Frankenstein de Ipad versie je inzet op een aantal manieren aanpassen namelijk door je coin value hoger of lager te zetten maar er is ook de mogelijkheid om je winlijnen aan te passen zodat je met je lievelingsinzet kunt spelen. Het bet level is een soort van vermenigvuldiger want als je gaat inzetten word namelijk je coin value x het aantal winlijnen gedaan en dan nog eens x het aantal bet levels. De maximale inzet op dit videoslot is 100 euro per druk en je kan een minimaal bedrag van 20 cent per druk instellen op dit videoslot van Netent.