Gonzos Quest Touch

Gonzo's Quest Touch

In dit online videoslot ga je op pad met de ontdekkingsreiziger Gonzo. In het begin van het videoslot zit een heel leuk animatie filmpje waar je de grote verhaallijnen van het videoslot al in kunt ontdekken. Als je dus van avonturen houd dan is dit spel wel iets voor jou. Dit spel wat voorheen alleen te spelen was op de computer is nu ook te spelen op de Ipad. Videoslots van Netent op Ipad te spelen zijn er al dan alleen Gonzos Quest Touch je hebt nu namelijk ook spellen als Fruitshop Touch, Frankenstein Touch en Flowers Touch. Al deze spellen zullen over precies dezelfde spel mogelijkheden beschikken als op de computer. In het spel zitten hele mooie geluidseffecten verweven die ervoor zorgen dat je, je net voelt als een echte ontdekkingsreiziger. Kan jij dus niet wachten om eens te gaan ontdekken welke prijzen er allemaal in Gonzos Quest Touch zijn te behalen dan is dit je kans want in dit spel zitten al de prachtige features die je ook wil zien in zo’n videoslot. De graphics zien er heel goed uit en dat is ook iets waarvoor je naar een spel als dit gaat. Het spelen van dit spel is wel voor echte mannen weggelegd want het videoslot zelf bevind zich in een bebost gebied ergens midden in de jungle. Je zal ook de begroeiing zien op het slot en dat geeft het toch net iets meer realiteit mee.

Videoslot details

In het videoslot zit een wild en een scatter symbool met het scatter symbool met het scatter symbool zijn free-spins te winnen. Het spel zal gespeeld worden met een maximum van 20 winlijnen die verdeeld zijn over 5 rollen. Het wild symbool is te herkennen aan het symbool van een vraagteken die elk ander symbool kan aannemen en dat zal dan ook blijvend zijn. Zodra je prijs hebt dan zullen de blokken van de gewonnen prijs verdwijnen en zullen er op die plek weer nieuwe blokken vallen. In het spel Gonzos Quest Touch zitten namelijk geen draaiende rollen meer vallende blokken die op de rollen vallen. Telkens als je een prijs hebt zal er een verdubbelaar in werking gaan die ervoor zorgt dat de prijzen tot nog grotere hoogtes kunnen stijgen. Het scatter symbool of in dit videoslot het free-fall symbool zal een soort van ouderwets beeldje zijn die je gratis free-falls geeft dit is eigenlijk precies hetzelfde als free-spins.

Free-falls

De free-falls zullen bij Gonzos Quest op Ipad gespeeld beginnen wanneer er 3 van deze symbolen op je rollen vallen. je zal dan aanvankelijk 10 free-falls krijgen maar deze kunnen tijdens deze bonusfeature tot nog grotere hoogtes stijgen. Tijdens dit bonusspel is er ook nog eens een ver dubbelaar aanwezig die je prijzen kan verdubbelen tot wel `15 keer en dat is natuurlijk ontzettend hoog. Met een uitbetalingspercentage van 96%

Wild symbolen

In het videoslot Gonzos Quest voor de Ipad zal er ook een wild symbool aanwezig zijn die al de andere symbolen kan vervangen. Het voordeel hiervan is dat je er hogere combinaties mee kan winnen en dat je ook meer punten kunt scoren.

Inzet Gonzos Quest Ipad

Het is ook mogelijk om je inzet aan te passen in dit Ipad compatibele videoslot van Netent. Je kan dit doen door bijvoorbeeld je winlijnen aan te passen maar ook is het mogelijk dat je, je bet level aanpast of dat je besluit om met een lagere coin value te spelen. Al deze elementen helpen er aan mee dat je nog meer kunt genieten van dit videoslot en dat komt omdat het volledig naar jou hand is te zetten. De maximale inzet die je kan doen op het videoslot is 50 euro per druk en de minimale inzet is 20 cent voor grote en kleine spelers heeft Netent dit spel dus zeer toegankelijk gemaakt.