Jack and the Beanstalk Touch

sjaak en de bonenstaakDit slot van Netent welke je eerder misschien al eens gezien hebt in het normale desktop casino die Netent aanbied. Zal je in een sprookje terecht gaan komen namelijk die van sjaak en de bonenstaak zoals het in Nederland word genoemd. Het sprookje gaat over een goud zaadje welke hij heeft geruild tegen zijn koeien. Sjaak is namelijk heel arm maar door dat zaadje welke hij van de boer overneemt zal een hele groten bonenstaak groeien welke hem naar een andere wereld brengt. Daar zal je een reus gaan aantreffen die het kasteel verdedigt. In het kasteel liggen namelijk verschillende schatten verborgen. Deze hoofdpersonages van het sprookje zal je ook in Jack and the Beanstalk op je iPad terug gaan vinden. Ben jij dus een liefhebber van de spellen van Netent of gewoon weg van dit sprookje dan kan dit spel het helemaal voor je zijn. Je zal ook andere spellen van Netent gaan vinden waar een herkenbaar thema aan vast zit gaan zien. Zo heb je onder andere de South Park spellen en een paar spellen welke op films zijn gebaseerd. Voor de geluidseffecten zit je ook goed bij Netent want die zullen altijd in overvloed aanwezig zijn op het slot en de andere spellen. Zelfs op de tafelspellen zal je namelijk goede geluidseffecten gaan ervaren.

Videoslot details

Tijdens dit spel krijg je net als bij meerdere Netent spellen de beschikking over een vast aantal wedlijnen. Dit zullen er in het slot Jack and the Beanstalk Touch 20 zijn die je niet meer kan gaan veranderen. Dit is ook het geval met andere Netent spellen zoals Cosmic Fortune waar je ook een vast aantal wedlijnen tot je beschikking zal gaan krijgen. Ook kan je op het slot een bepaald aantal rollen aantreffen dit zijn er 5. In het spel zal je net als in de normale versie van het videoslot Jack and the Beanstalk de wild symbolen en het bonusspel gaan ervaren. Die mogen namelijk niet ontbreken in een spel als Jack and the Beanstalk op de iPad te spelen. Een scatter symbool zal je ook kunnen vinden in de vorm van een schatkist. Nu is het bekend dat meestal in een schatkist iets verborgen zit. Dat zal in het spel gratis spins zijn. Het wild symbool in het spel zal een walking wild zijn. Dit wil zeggen dat dit van de ene naar de andere rol kan gaan verplaatsen. Het bonusspel van Jack and the Beanstalk Touch zal wat te maken hebben met schatkisten. Meer informatie hierover kan je vinden in de Paytable die in ieder Netent iPad slot terug te vinden zal zijn.

Paytable en inzet Jack and the Beanstalk voor je iPad

Je zal net als andere spellen van Netent zoals South Park Reel Chaos een paytable terug gaan vinden. Dit is een van de belangrijkste elementen van een slot omdat daar al de benodigde informatie instaat die je nodig hebt om het slot goed te gaan begrijpen. De te winnen prijzen staan er onder andere in en alsof dat nog niet genoeg is kan je de werking van de andere bonus elementen hierin ook altijd terug gaan zien. De gewenste inzet op Jack and the Beanstalk Touch is vanzelfsprekend ook mogelijk. Om je gewenste inzet te gaan bepalen. Als je dit namelijk niet op een goede manier zal gaan verzorgen kunnen de prijzen nog wel eens de pan uit gaan rijzen. Het maximale druk bedrag bij Jack and the Beanstalk voor de iPad is niet heel laag het is dus vooral zaak op hier tijdens het spel goed op te gaan letten zodat het goed gaat komen met de inzet. Je moet dus goed letten op zowel de coin value button die in het spel zit als de inzet button.