Jack Hammer 2 Touch

Van dit spel zijn er 2 edities namelijk Jack Hammer Touch en Jack Hammer 2 Touch allebei zijn ze voor Netent Ipad gemaakt en dat kan zorgen voor nog meer speelplezier. Dit is een videoslot die in een soort van strip is opgezet. Dit videoslot is in principe de verbeterde versie van zijn voorganger en het valt ook al af te zien aan de hoge prijzen die er te winnen zijn op dit videoslot. Het is gemaakt in de vorm van een misdaad strip en daaraan kan je al afzien dat het niet te eenvoudig is om prijzen te pakken op dit videoslot. De graphics en de geluidseffecten die je terug kan vinden op dit videoslot zijn van zeer hoge kwaliteit en het is dan ook puur genieten. Netent Ipad is aan het groeien want er zijn al meer dan deze 2 spellen online gebracht op dit platform. Ook zijn er nu namelijk spellen te spelen als Gonzos Quest Touch en Fruitshop Touch. Het is dus mogelijk om ieder moment van de dag nu te genieten van jou favoriete spellen die Netentertainment aanbied. Hou jij dus wel van een mooie strip dan raden wij je zeker aan om je eens uit te leven op dit prachtige videoslot van Netent.

Videoslot details

In dit videoslot Jack Hammer 2 voor de Ipad zitten maar liefst 99 winlijnen en is daarmee een van de videoslots van Netent met de meeste winlijnen. Deze winlijnen zitten op 5 rollen en daar is best veel mee te winnen natuurlijk. Telkens als je een symbool op de linker rol en de 2e en 3e rol weet te krijgen dan zullen deze worden vastgezet. Daarna zal ja dus hogere prijzen kunnen winnen met het symbool. In het videoslot zit zoals vanzelfsprekend bij zo’n populair videoslot als Jack Hammer 2 Ipad ook een wild functie. Deze symbolen kunnen er voor zorgen dat er mee combinaties mogelijk zijn en dus ook meer punten weten te behalen. Een scatter functie is ook aanwezig in dit videoslot en die zal je terug kunnen vinden in de vorm van een soort aal waar free-spin onderstaat. Ook kan je verschillende dingen in het spel aanpassen zoals de grote van het scherm waarmee je kan spelen maar ook kan je ervoor kiezen om het geluid in het videoslot af te zetten. Alles is dus mogelijk in dit videoslot en je kan zelf bepalen wat je het fijnste vind.

Free spin symbolen Jack Hammer 2 Ipad

Als je 5 of meer van deze free spin symbolen krijgt dan heb je prijs, je wint dan namelijk free spins en die kunnen oplopen tot grote aantallen want heb je nu bijvoorbeeld 8 of meer van deze symbolen dan heb je al 20 free spins te pakken. Op deze manier is het natuurlijk zeer eenvoudig om punten te verdien en al helemaal als je, je bedenkt dat het uitbetalingspercentage van dit spel 97,1% is.

Wild symbolen

Je hebt de wild symbolen vaak nodig zodat je nog hogere prijzen kunt winnen op een videoslot. Het wild symbool in Jack Hammer 2 Touch kan je vinden in een symbool die eruitziet als een bom explosie. In deze bom explosie staat wild geschreven. Er zitten verder geen andere prijzen aan het wild symbool.

Inzet bij het spel Jack Hammer 2 Ipad

Je kan bij Jack Hammer 2 Touch op verschillende manieren je inzet bepalen op dit videoslot. Dit kan namelijk doormiddel van je bet level te veranderen of je coin value. Al deze dingen bij elkaar zorgen ervoor dat jij het optimale uit het spel Jack Hammer 2 kan halen. Je kan kiezen uit bet level 1 tot en met 10 en ook de coinvalue kan je aanpassen van 1 cent tot en met 50 cent per druk. De maximale inzet die je kan doen op dit videoslot is 250 euro en dat is een van de hoogste inzetten die je kan doen op een videoslot van Netent. De minimum inzet die je kan doen op dit spectaculaire videoslot van Netent is net iets minder namelijk 50 cent er zit dus een groot verschil in de inzetten die je kan doen op dit videoslot van Netent.