Jack Hammer Touch

Jack Hammer is een videoslot gebaseerd op een Amerikaanse comic. Het videoslot is uniek in z’n soort en dit komt omdat het videoslot een echt stripverhaal is. Het is sinds kort te bewonderen in de Touch ® vorm waardoor het te spelen is vanaf bijvoorbeeld je Ipad. Omdat het in zo’n korte tijd al zo vaak op een Ipad gespeeld is wordt de nieuwe uitgave door velen ook wel Jack Hammer Touch genoemd in plaats van Jack Hammer Touch ®.

Videoslot details

Bij Jack Hammer op Ipad gespeeld zal het videoslot als stripverhaal worden afgebeeld op 15 vakken verdeeld over 5 rollen. Dit betekent dat iedere rol 3 afbeeldingen bevat. Dit zie je ook terug bij Gonzo’s Quest Touch, Fruit Shop Touch en Frankenstein Touch. Over al die afbeeldingen lopen 25 winlijnen die vast zijn wat inhoud dat je Jack Hammer Touch ten aller tijde met 25 winlijnen dient te spelen. Dit is niet erg want tijdens het spelen zal blijken dat juist die 25 winlijnen zorgen voor een waar prijzen festival. Naast deze 25 winlijnen hebben ook de Sticky wins, defree spins symbolen met de bijbehorende free spins en het wildsymbool hier een groot aandeel in. De Jack Hammer Touch kan zowel handmatig als automatisch gespeeld worden. Wil je automatisch spelen stel dan het aantal autoplay’s in. Deze zijn op je Ipad te vinden onder het menu rechtsboven. In dit menu zitten nog een aantal andere instellingen die de moeite waarde zijn om ze eens een keer uit te proberen. Wil je echter handmatig spelen dan kan je gewoon op de grote ronde startknop drukken welke zich bevind rechts in het midden van het slot. De minimale en maximale inzet zullen wij van Netent Ipad onderaan kort behandelen.

Sticky wins

De sticky wins bij Jack Hammer leveren misschien wel de meeste prijzen op bij dit videoslot. Sticky wins wil zeggen dat de winnende combinaties worden vastgehouden waarna er een re spin komt. De sticky spins zal niet alleen opgestart worden met een winnende combinatie. De sticky spins treed ook in werking als er 3 of meer free spins symbolen vallen. Valt er na de re-spin weer een symbool die past bij de vastgehouden combinatie dan zal deze ook vastgehouden worden en volgt er opnieuw een re-spin. Dit duurt voort totdat er geen passend symbool meer is gevallen of tot alle plaatsen op de rollen gevuld zijn met wel aansluitende symbolen. Wanneer de re-spins stoppen zal de uiteindelijk gewonnen prijs overgemaakt worden naar het puntentotaal waarna je weer verder gaat bij het basisspel.

De free spins

De free spins bij Jack Hammer gespeeld op een Ipad zullen niet opstarten zoals bij zoveel videoslots van Netent. In het geval van Jack Hammer Ipad zullen de free spins beginnen bij minimaal 5 free spins symbolen. Dit kan sneller voorkomen als je denkt want de sticky wins reikt je regelmatig de helpende hand toe. Bij 5 free spins krijg je 10 free spins wat kan oplopen in stappen van 5 tot een max van 30 free spins welke je krijgt bij 9 tot 15 free spins symbolen. De winsten die je tijdens de free spins ronden boekt worden vermenigvuldigd met 3. Ook zijn er tijdens de free spins opnieuw free spins te winnen. Voor deze gewonnen free spins telt de multiplier van 3 niet.

De wild van Jack Hammer Touch

Het wild symbool kan zoals gebruikelijk de waarden van de andere symbolen aannemen, uitgezonderd de waarden van de free spins symbolen. En zal dit automatisch doen wanneer zo’n situatie zich voordoet. Het zal regelmatig voorkomen dat je aan de hand van het wild symbool leuke prijzen wint.

Inzet

De minimale en maximale inzet is als volgt berekend:
Minimaal bij Jack Hammer op Ipad: 25 winlijnen x level 1x min. muntwaarde €0,01 = €0,25.
Maximaal bij Jack Hammer op Ipad: 25 winlijnen x level 10 x maximale muntwaarde €1,- = € 250,-.