Lights Touch

In de oosterse wereld komen er heel veel soorten lichten terug. Zo heb je bijvoorbeeld de lampionnen die hier hun oorsprong vinden. Deze lampen die je in allerlei kleuren hebt worden gebruikt om dingen mee te versieren als er iets te vieren valt. Deze lantaarn soort is dus een traditie in het oosterse rijk en Netent is daardoor op het idee gekomen om over deze prachtige verlichting een videoslot te maken. Lights Touch heet dit spel en is voorzien van de mooiste graphics die je maar kan wensen in een videoslot. Ook de vuurvliegjes die vroeger het ligt van de lampionnen moesten voorzien zitten ook in het spel verwerkt waardoor het een zeer compleet geheel word. Netent is aan een opmars bezig als het gaat om de spellen die niet alleen op het platform computer zijn te spelen maar ook op de Ipad deze spellen zullen te herkennen zijn onder de naam Netent Ipad. Er zijn al verschillende spelen die compatible zijn gemaakt voor dit systeem zoals Jack Hammer Touch, Jack Hammer 2 Touch en Gonzos Quest Touch. Ook het achtergrond muziekje van Lights Ipad voelt zeer Oosters aan zodat het net voelt alsof je, je echt in het Aziatische continent bevind.

Videoslot details

In het videoslot is het niet mogelijk om je winlijnen aan te passen je zal dus namelijk altijd met 9 winlijnen moeten spelen. Je kan deze winlijnen vinden verspreid over 5 rollen. Wilds, scatters en free-spins zijn ook terug te vinden in het videoslot Lights Ipad van Netent. Ook kan je verschillende aanpassingen doen aan het videoslot om deze optimaal naar jou wensen in te stellen. Zo kan je er voor kiezen om met groot beeld of met een kleiner beeld te spelen is het mogelijk om de beeldkwaliteit lager te zetten en ook kan je door een druk op de knop de achtergrond geluiden aan en uit zetten. Netent probeert het dus zo gemakkelijk mogelijk voor je te maken en dat is ook terug te zien aan de paytables die te vinden zijn op de videoslots. De paytables zijn een soort van lijst waar de symbolen en de speciale symbolen staan aangegeven. Zo kan je precies zien welke symbolen er prijs opleveren en welke symbolen dat dan weer niet doen.

Wild symbool

Er zit niet zomaar een wild symbool in het videoslot Lights Touch verwerkt van Netent dit is namelijk een floating wild systeem. Heel eenvoudig wil dit zeggen dat de wild symbolen willekeurig over je rollen kunnen verschijnen. Dit kan dus steeds variëren waar de wilds gaan vallen. Een wild symbool kan natuurlijk ieder ander symbool vervangen en daarom is er ook een stuk grotere kans dat de prijzen oplopen. Bij elke spin worden er 2 tot 4 gewone symbolen omgetoverd in wild symbolen door de vuurvliegjes.

Scatter symbool en Free-spins

Het scatter symbool van Lights Ipad is het yin-yang symbool. Dit is een van de bekendste symbolen uit de oosterse cultuur dit figuur betekend namelijk iets wat tegenpolen van elkaar zijn dat die samen kunnen gaan tot een geheel. Je speelt in het videoslot Lights Ipad free-spins vrij wanneer je dit scatter symbool 3 keer tegenkomt willekeurig over je rollen verspreid. Het maakt dus niet uit in welke volgorde deze symbolen vallen het hoeft namelijk niet op een winlijn te zijn.

3 scatter symbolen = 10 free-spins
4 scatter symbolen = 20 free-spins
5 scatter symbolen – 30 free-spins
Inzetmogelijkheden lights Ipad

Door dat er zoveel verschillende dingen in het spel verweven zitten wil je natuurlijk ook met de juiste inzet spelen zodat je niet in een klap alles kwijt bent. Bij Lights Ipad is dit natuurlijk mogelijk je kan namelijk zelf bepalen hoe dat je het liefst je inzet wil zien. Dit kan doormiddel van je betlevel aan te passen maar ook is het mogelijk om je geld waarde iets anders te zetten. Zet je deze namelijk lager wil dat zeggen dat je inzet ook lager is en andersom idemdito.