Magic Portals Touch

Bij Magic Portals Ipad zal je verbaasd staan van de grafische kwaliteiten. Dit sciencefiction achtige videoslot brengt je naar een andere dimensie van het spelen van videoslots. Je zal niet zo snel een ander sot tegenkomen dat te vergelijken is met dit meesterwerk van Netent. Zo heeft Netent nog een paar andere meesterwerken voortgebracht. Wat te denken van Lucky angler Ipad, Lights Ipad en Jack hammer 2 Ipad.In werkelijkheid hbben de spellen geen Ipad in de naam. De werkelijke naam van de Netent Ipad compatible videoslots worden aangeduid met Touch ®. Touch ® verwijst hierbij naar de apparaten die uitgevoerd zijn met een touch scherm zoals de Ipad en Iphone en natuurlijk alle andere tablets en smartphones.

Videoslot details

Aantal rollen:5
Aantal winlijnen:25
Uitbetalingspercentage:96,6%
Bijzonderheden van het videoslot Magic Portals voor de Ipad: Magic Portals, wilds, free spins

De rollen bevatten elk 3 symbolen, in totaal verschijnen er dus 15 symbolen na iedere spin in het beeld. Op de eerste en laatste rol, precies in het midden (winlijn 1) staan de magic portals. Aan deze 2 magische ringen zal je gedurende het spel veel plezier beleven. Voor de rest kunnen we over de Touch® versie van dit spel vertellen dat de uitvoering van de rollen, prijzen en symbolen exact hetzelfde zijn als die van de niet Touch ® versie. Toch zijn er wel wat kleine verschillen maar die zitten hem in de weergave van de besturing en de weergave van de spel instellingen. Benoemingswaardig zijn deze verschillen echter niet en bij het spelen van dit spel met je Ipad zal je zien wat we daarmee bedoelen.

De Magic portals

De Magic portals waarna dit videoslot benoemd is spelen zoals eerder gezegd een grote rol. De 2 magische ringen (bij het basisspel) op de eerste en laatste rol zorgen voor de productje van diverse wild symbolen en voor het verkrijgen van free spins.

De wild symbolen

Dit videoslot Magic Portals Ipad heeft geen eigen (vast) wild symbool. Alle symbolen die voorkomen op de rollen, met uitzondering het free spins symbool kunnen veranderen in wilds. Is een symbool veranderd in een dan zal het winnende combinaties gaan zoeken met de overige symbolen die op dezelfde winlijn(en) zijn gevallen. Dit kan omdat het wildsymbool kan veranderen in alle andere aanwezige symbolen.

Wanneer krijg je een Wild symbool?

Het wild symbool zal ontstaan als er in allebei de portals eenzelfde symbool valt, na een spin. Komt dit symbool dan ook voor op een van de andere rollen dan zal dit symbool ook op de overige rol(len) vervangen worden door het wild symbool. Het kan dus ook gebeuren dat er hierdoor meerdere wilds ontstaan.

Free spins

Heb je de free spins gewonnen, deze krijg je wanneer er in beide cirkels een free spins symbool valt, dan zal de laatste rol van Magic Portals Touch zich geheel vullen met magic portals. Er zijn nu dus 4 magic portals op de rollen aanwezig. Een op de eerste rol en 3 op de laatste rol. Het aantal free spins dat je overigens krijgt als je free spins hebt gewonnen zijn er 10. Door de twee extra ringen bij de free spins maak je veel meer kans op leuke prijzen. Want vallen er dezelfde symbolen in de eerste en in een van de laatste drie ringen dan zullen op alle rollen deze symbolen veranderen in wild symbolen. Ook kan je tijdens dit bonus level extra free spins winnen.

Minimale inzet en maximale inzet

De inzet bij Magic Portals Touch en de normale Magic Portals is vrij uitgebreid. Zo kan je voor de inzet te bepalen kiezen uit verschillende opties bij de level en de coin value. Omdat het toch makkelijk is om te weten wat de minimale en maximale inzet is zullen we deze hieronder behandelen.
Minimale inzet: 25 winlijnen X level 1 X coin waarde van €0,01 = € 0,25.
Maximale inzet: 25 winlijnen X level 10 x coin waarde van €1,- =€250,-.