Mythic Maiden Touch

Voor de gene die wel van het mystieke en horror achtige spellen houd is dit het ultieme videoslot. Er zitten namelijk heel veel spannende elementen in dit videoslot van Netent verwerkt en dit begint al bij het mysterieuze muziekje die je op de achtergrond hoort spelen tijdens het videoslot. Het videoslot is overigens wel een succes want Netent heeft er voor gekozen om dit spel toch uit te brengen voor Netent Ipad dit is natuurlijk niet zo verbazingwekkend omdat het spel ook al vrij veel werd bezocht in de normale Netent online casino’s. Er zijn meer van deze spellen die de overstap ook hebben gemaakt naar het platform Ipad namelijk Mega Fortune Touch het spel met de hoogste jackpot van de wereld maar ook spellen als Magic Portals Touch en Lucky Angler Touch. Dit zijn natuurlijk ook spellen die tot in de puntjes zijn uitgewerkt en waarschijnlijk ook mede daardoor zo’n groot succes zijn gebleken. Durf jij dit spannende videoslot van Netent wel aan dan is dit een goede mogelijkheid om dit eens op je bijvoorbeeld je Ipad te proberen. Ieder moment van de dag kun je nu namelijk genieten van je favoriete spellen die Netent aan je aanbied op dit platform. Het spel bevind zich dus ergens bij iemand op de zolder zoals je aan de titel kunt aflezen al heeft diegene van wie deze zolder is wel een hele vreemde smaak want er zijn allerlei aparte dingen te vinden.

Videoslot details Mythic Maiden Touch

In het videoslot kan je kiezen over het aantal winlijnen waarmee je wil gaan spelen dit kan namelijk tot een maximum van 30 winlijnen. Je kan deze winlijnen spelen op een vast aantal rollen die in geen een videoslot van Netent zijn aan te passen namelijk 5. Er is geen wild symbool in dit videoslot aanwezig maar wel een joker symbool die in principe de plaatsvervanger is van dit wild symbool. Er zit wel een bekend scatter symbool in het videoslot voor waarbij zoals altijd free spins zijn te winnen. Als je eventueel nog dingen niet weet over het videoslot dan is het ook mogelijk om in Mythic Maiden Touch nog even terug te vallen op het vierkantje waar Paytable in staat geschreven. Zodra je namelijk op dit symbool drukt word de kans een stuk groter dat je daarna precies weet wat bepaalde symbolen opleveren en hoe de bonusspellen werken.

Joker symbool

Dit symbool gaat in principe hetzelfde in zijn werk als een wild symbool en dit komt omdat dit symbool ook ieder ander symbool kan vervangen behalve het symbool die de free-spins triggerd namelijk het scatter symbool. Mocht je nu prijs hebben met dit joker symbool op een actieve winlijn dan word je prijs keer 3 uitbetaald.

Scatter symbool

Het scatter symbool bij Mythic Maiden Touch zal worden geactiveerd wanneer je 3 of meer van deze symbolen op een willekeurige rollen laat vallen. Als je namelijk 3 free-spins hebt dan heb je 10 free-spins gewonnen. Tijdens deze free-spins zitten er wel veel extra’s aan het spel verbonden zo zal je namelijk vermenigvuldigers en extra free-spins kunnen winnen naar elke free-spin die je hebt gedaan. Op deze manier zorgt Mythic Maiden Touch en de normale Mythic Maiden ervoor dat je de Free-spin feature zal blijven onthouden.

Inzet Mythic Maiden Ipad

De beste manier om je inzet aan te passen is door te switchen in je bet level. Dit komt omdat er dan verder niks aan het spel zal veranderen. Dit is eigenlijk ook het geval bij de munt waarde. Zodra je gaat wisselen in winlijnen dan zullen er wel dingen kunnen veranderen in het spel want er zijn dan gewoon simpelweg minder winmogelijkheden dan voorheen. Het spelen met minder winlijnen heeft in tegenstelling tot de andere mogelijkheden wel als voordeel dat je nog steeds met de hoogste prijzen ervandoor kunt gaan en niet de prijs krijgt naar je inzet die je hebt gedaan Mythic Maiden Touch bied dus genoeg opties om het naar jou hand aan te passen.