Piggy Riches Touch

Veel mensen zullen er wel eens van gehoord hebben van de spaarvarkens. Vroeger hadden veel mensen deze als spaarpot. Je kon deze niet van buiten openmaken. Je moest ze dus helemaal kapot slaan als je geld uit het spaarvarken wilde halen. In dit videoslot zal het dan ook compleet gaan over de spaarvarkens en de mooie bedragen die je in deze porseleinen varkentjes kon opslaan. Je zal de varkentjes in allerlei varianten gaan tegenkomen. Het videoslot zal voornamelijk gaan over de rijkdommen die er te behalen zijn. Zo zal je verschillende humoristische elementen terug gaan vinden. Zo zal je onder andere vrouwelijke varkentjes tegen gaan komen die hele dure bontjassen dragen. En alsof dat nog niet genoeg is zal je ook autosleutels aan gaan treffen met een sleutelhanger van deze welvarende varkens. Het videoslot zal voorzien zijn van prachtige grafische aspecten waardoor het zal lijken alsof je, je echt tussen de varkentjes zal bevinden. Ook de geluiden die het videoslot in zijn mars heeft zullen bij Piggy Riches voor de Ipad op een hele goede manier aansluiten bij de rest van het videoslot. Je zal verschillende videoslot van Netent nu ook op een speciale manier kunnen gaan spelen. Je zal ze tegenwoordig namelijk ook vinden op de verschillende mobiele apparaten die je in je arsenaal hebt. Zo kan je onder andere op je tablet al de bekende spellen vinden zoals Piggy Riches voor de Ipad. Al de bekende spellen van Netent zijn al op dit platform te vinden welke nog een grote groei zal doormaken tot dat volledig compleet is. Piggy Riches is even als Mega Fortune voor Ipad nu dus te spelen op dit platform. Dit videoslot van Netent is de nieuwste uitgave op dit platform.

Videoslot details

Er zitten verschillende elementen verwerkt in dit uitgebreide Netent Ipad videoslot. Zo zal je onder andere de beschikking krijgen over 15 wedlijnen. Deze zullen in het videoslot verdeeld zitten over 5 rollen net zoals bij het videoslot Starburst voor de Ipad het geval zal zijn. Er zullen ook verschillende andere elementen terug gaan komen in het videoslot zoals die van het wild symbool. Dit symbool zal namelijk ieder ander symbool kunnen gaan vervangen en op die manier ervoor zorgen dat er meer winnende combinaties voor je worden gecreëerd. Ook het scatter symbool welke verwerkt zal zitten in het videoslot zal ervoor zorgen dat je fortuinlijke prijzen kan gaan binnenhalen op het videoslot. Er zijn dan namelijk meer mogelijkheden op hoge prijzen omdat je een aantal keer gratis zal kunnen gaan spinnen. In het videoslot zit ook een paytable verwerkt. Dit is een tabel waar verschillende dingen in zitten verwerkt. Zo zal je onder andere gaan zien hoeveel de bepaalde symbolen met de inzet die je doet zullen gaan opleveren in Piggy Riches voor de Ipad. Kleine veranderingen zoals het formaat van je beeldscherm kunnen ook worden aangepast op het videoslot Piggy Riches op de Ipad.

Inzet Piggy Riches op Ipad

Je kan je inzet op het videoslot Piggy Riches spelend op Ipad net zoals bij Flowers voor de Ipad op een aantal manieren aanpassen. Een van de manieren om met je gewenste inzet te gaan spelen is door te wisselen tussen de 10 betlevels die er aanwezig zijn op het videoslot. Deze bet levels kunnen nog wel eens een grote rol van betekenis gaan spelen wanneer je besluit om Piggy Riches op Ipad te spelen. Een andere mogelijkheid om bij je gewenste inzet uit te komen is doormiddel van de muntwaarde die je kan kiezen op het videoslot. Dit kan van een zeer groot belang zijn want hoe hoger de muntwaarde des te hoger dat je inzet zal gaan zijn op het Ipad geschikte Netent videoslot. Een goede inzet is zeer belangrijk want er kan nog wel eens veel geld in omgaan. De maximale inzet bij Piggy Riches op Ipad spelen bedraagt namelijk 75 euro terwijl de minimale inzet maar een bedrag is van 15 cent per druk.