Reel Rush Touch

Dat Netent staat voor revolutionaire veranderingen bij videoslots dat was al bekend. Zeker als je de videoslot zoals Mythic Maiden, Mega Fortune en Magic Portals al eens gespeeld hebt kan je dit alleen maar beamen. Ben je daarna nog niet overtuigd speel dan dit videoslot Reel Rush Touch. Een slot dat niet bestaat uit rollen maar dat bestaat uit kolommen en rijen. Hoe het allemaal werkt zullen wij van Netent Ipad je allemaal gaan vertellen. Allereerst beginnen we met een aantal details van dit Ipad videoslot.

Videoslot details van Reel Rush Touch

Het videoslot Bestaat uit 5 kolommen van 5 rijen.
Het videoslot heeft 45 tot 3125 win mogelijkheden.
Het videoslot bevat een uitbetalingspercentage van 97%
Het videoslot bevat wilds, re-spins en free spins.

De 5 kolommen zijn bij aanvang van het spel niet geheel gevuld met symbolen vandaar ook de verschil in win mogelijkheden. De eerste kolom bevat bij aanvang 1 symbool, de tweede kolom bevat 3 symbolen, de derde kolom bevat 5 symbolen, de vierde kolom bevat 3 symbolen en de laatste kolom bevat weer 1 symbool. Je kan de vorm van de symbolen bij aanvang zien als de vorm van een horizontale vlieger. Voor de winnende combinatie geldt bij zowel de Ipad versie als de gewone versie dat er minimaal 3 dezelfde symbolen moeten vallen op opeenvolgende kolommen van uiterst links naar rechts gezien. Speel je met 3125 win mogelijkheden dan zijn de het aantal symbolen bij aanvang van het spel (13 totaal) uitgegroeid tot een aantal van 25(alle plaatsen op de kolommen bevatten dan een symbool).

Re spins

Je begint het spel Reel Rush Touch met in totaal 13 symbolen. Op deze 13 symbolen wordt de volgende berekening toegepast om tot het aantal win mogelijkheden te komen.
Win mogelijkheden bij aanvang= 1symbool x 3 symbolen x 5 symbolen x 3 symbolen x 1 symbool= 45.
Valt er een prijs die voldoet aan de voorwaarden( min. 3 gelijke symbolen opeenvolgend vanaf de meest linkse kolom naar rechts) dan krijg je een re-spin. Bij deze re spin zullen er op de eerste rol 2 symbolen bijkomen. Hierdoor wordt de win kans al iets hoger dan de beginnende 45. De winkansen worden dan 3 symbolen x 3 symbolen x 5 symbolen x 3 symbolen x 1 symbool = 135 win mogelijkheden. Iedere keer als er opnieuw een prijs valt zullen er telkens 2 symbolen bijkomen. Dit gaat door tot het aantal plaatsen van het videoslot geheel gevuld zijn met symbolen waarna je dus 3125 verschillende win mogelijkheden hebt. Valt er echter na een re-spin geen prijs dan zal je helemaal opnieuw moeten beginnen met het opbouwen van de win mogelijkheden.

Het wild symbool bij Reel Rush Touch

Het wildsymbool zie je bij zowel het basis spel als bij de free spins modus terug op de tweede, derde, vierde en vijfde kolom. Het wild symbool zal de waarde van de andere symbolen aan kunnen nemen indien er een winnende combinatie uit ontstaat. Hiervoor hoef je niet op te letten, dit is bij het videoslot Reel Rush Touch allemaal geautomatiseerd.

Free spins

De free spins bij Reel Rush Ipad zullen niet voortkomen uit 3 of meer scatter symbolen. De free spins worden toegekend zodra er 8 keer een winnende combinatie achter elkaar is gevallen. Is dit het geval dan krijg je 8 free spins welke worden afgespeeld op een geheel gevuld veld met symbolen. Al de 8 free spins heb je dus 3125 win mogelijkheden.

De minimale en maximale inzet

De inzet bij Reel Rush Touch is in te stellen bij de level en de coin value welke bij de Touch® versie te vinden zijn onder het menu icoontje. Wil je met een minimale inzet spelen selecteer voor beide dan de laagste waardes. Doe je dit dan kom je op een minimale inzet uit van €0,50. Wil je met een maximale inzet het spel spelen dan selecteer je voor beide de hoogste waarde. Je komt dan op een maximale inzet van €100,- uit.