South Park Touch

Dit is een van de bekendste tekenfilm comedy series die er op tv is. Je gaat namelijk op pad met een paar kinderen van jonge leeftijd die in de stad South park wonen. De tv serie die op dit moment in Nederland word uitgezonden op Comedy central is zo populair dat ook Netent de kans niet kon laten liggen om er een videoslot over te maken. Niet alleen op de computer hebben ze het videoslot uitgebracht maar ook op Netent Ipad is South Park Touch te spelen samen met andere videoslots als Reel Rush Touch, Mythic Maiden Touch en Mega Fortune Touch. Deze videoslots hebben een ding met elkaar gemeen en dat is dat de graphics die er in de slots verwerkt zitten van zeer hoge kwaliteit zijn. Ook zal je de bekende karakters van de tekenfilm serie zoals Cartman, Kyle, Kenny en Stan terug vinden in dit videoslot en dat is ook wat het spel zo goed maakt. Er zijn oneindig veel mogelijkheden en verschillende features waardoor je prijzen pot tot ongekende hoogtes kan oplopen.

Videoslot details South Park Touch

In het videoslot zitten ontzettend veel verschillende mogelijkheden het videoslot is te spelen op 5 rollen waar 25 standaard winlijnen aan verbonden zitten. Er zitten verschillende bonusspellen in het spel verwerkt en ook de free-spins kunnen natuurlijk niet achterblijven in het videoslot South Park Touch. Een wild symbool is zoals bijna in ieder online videoslot van Netent ook aanwezig in dit videoslot. Even als de autoplay functie en de paytable die het spel kunnen vereenvoudigen voor je. Er zijn ook vervangende wild symbolen in het spel aanwezig en die kunnen willekeurig in het spel wild symbolen op je scherm plaatsen waardoor er meer mogelijkheden zijn op hoge prijzen. Het videoslot heeft een uitbetalingspercentage van 96,7 % en dit is een van de hogere uitbetalingspercentages van de normale videoslots van Netent.

Wild symbolen

Je hebt niet alleen het gewone wild symbool in het videoslot South Park dat geschikt is voor Ipad, het slot heeft ook nog een sticky wild symbool. Als de drol of Terrence en phillip op je scherm komen dan zullen ook deze symbolen verschillende wilds op je scherm toveren waardoor er nog meer winnende combinaties mogelijk zijn dan van te voren. Ook is er in het videoslot Southpark Ipad een Beefcake wild dit is het wild symbool van de gezette Cartman deze zal niet zoals een stacked wild van boven naar beneden vallen maar van links naar rechts. Dit wild symbool zal alleen vallen op rollen 2,3 en 4

Free spin symbolen

Je hebt in het videoslot South Park op Ipad te spelen 2 verschillende karakters die je bonus spins geven dit zijn namelijk Kyle en Stan. De joodse jongen Kyle zal je je 10 free spins geven wanneer er 3 van deze symbolen willekeurig over je rollen vallen. In het free-spin spel van Kyle zal ook een Ike wild aanwezig zijn dit rare broertje van Kyle zal op dat moment hele leuke dingen voor je kunnen betekenen. Je krijgt namelijk of free-spins extra of een hoge vermenigvuldiger die op kan lopen tot wel x 10. De free-spins die zijn te winnen door Stan zullen geactiveerd worden wanneer Stan over zijn vriendin Wendy heen kotst er zullen dan sticky wilds verschijnen. Dit sticky wild symbool zal blijven staan gedurende 2 spins. De spins zullen net zolang doorgaan tot dat er geen sticky wild symbolen meer vallen op rollen.

Bonusspellen

Je hebt in dit South Park met Ipad te spelen videoslot een bonusspel van Cartman en van Kenny het personage die in elke aflevering het loodje legt. Bij het bonusspel van Cartman zal het de bedoeling zijn dat je hippies in de bosjes zal gaan besproeien. Tussen die hippies zit ook een rocker en zodra je deze hebt gevonden dan zal het bonusspel opnieuw beginnen en kan je nog een keer hoge prijzen gaan winnen. Het bonusspel van Kenny zal er iets anders aan toe gaan je zal namelijk kenny heelhuids aan de overkant van de straat moeten brengen. Dit kan via 3 verschillende routes en aan deze 3 verschillende routes zitten ook weer verschillende prijzen vast.

Inzet South Park Ipad

In het videoslot South Park Ipad kan je, je inzet zo bepalen door middel van het bet level. Aan het spel zitten namelijk 10 verschillende bet levels vast die ervoor zorgen dat je inzet hoog of laag is. Zo kan je dus je gewenste inzet doen op een van de verschillende videoslots van Netent en het belangrijkste is natuurlijk dat je ook de gewenste inzet kan doen op het videoslot South Park Touch.