Spiñata Grande Touch®

spinata grande touchIn dit spel zal het gaan over een oude Mexicaanse traditie die iedereen wel kent namelijk die van de piñata. Bij feesten en partijen word dit dier van papier-maché aan gort geslagen en zal er snoep uit komen. Het is wel riskant zoals je bij funiest home videos misschien wel eens gezien hebt want je zal dit moeten gaan doen met een blinddoek voor je ogen. In dit video slot van Netent zal dit ook allemaal aan de orde gaan komen. De meest mooie symbolen zal je namelijk gaan zien in het spel Spiñata Grande Touch® van deze aanbieder. Je zal de prijzen om je oren zien vliegen en een groot pluspunt is dat je ook genoeg geluiden zal horen die het spel een complete indruk zullen gaan geven. Het voordeel van het spel is dat het mobiel te spelen is en dus ieder moment van de dag bereikbaar is. Of je nu dus onderweg bent of ergens anders je kan altijd van de spellen gaan genieten zoals een ander spel wat ook mobiel is uitgebracht genaamd Mega Fortune. In dit spel zit zelfs een jackpot wat voor nog meer speelplezier zal gaan zorgen.

Videoslot details Spiñata Grande Touch®

In het mobiele spel van Netent zal je wed lijnen aan gaan treffen. De hoeveelheid wed lijnen in het spel Spiñata Grande Touch® zal 40 zijn. Een misschien wel nadeel hieraan is dat deze vast staan op het video slot en dus niet meer aan te passen zullen zijn. Ook zal je in het spel met grotere symbolen te maken gaan krijgen die grote delen van het slot in beslag zullen gaan nemen. Dit zullen de wild symbolen zijn die je in het normale spel in een 2×2 variant aan zal gaan treffen en tijdens de free spins in een 3×3 variant. Dit geeft dus al gelijk aan dat er in Spiñata Grande Touch® een free spins spel in zich heeft zitten. Net als in spellen als Tales of Krakow zal je in dit spel ook een bonus aan gaan treffen. Deze bonus zal je gaan vinden in de vorm van een klein video slot in de kast zelf met 3 x 3 rollen. Er zijn al met al dus genoeg mogelijkheden op ontzettend hoge prijzen in het mobiele slot van de aanbieder Netent. Spiñata Grande Touch® is dus niet alleen in de Mexicaanse cultuur een groot feest maar ook gewoon op je scherm.

Inzet en paytable

Op het spel wat je zal gaan vinden bij Netent iPad genaamd Spiñata Grande Touch® zal je een maximale en een minimale inzet kunnen gaan doen. Het is daarbij vooral zaak om goed te gaan letten op de hoeveelheid die de maximale inzet bij het slot zal gaan bedragen. Tijdens het spel Spiñata Grande Touch® zal dit een bedrag zijn wat niet door iedereen betaald kan worden namelijk 200 euro per druk. Bij de spellen als Twin Spin zal je ook van deze hoge bedragen kunnen gaan verwachten. Let hier daarom goed op en zorg met de knoppen dat je bij je gewenste inzet uit zal gaan komen. Voor meer informatie zal je ook in de paytable van Spiñata Grande Touch® terecht kunnen. Reden genoeg dus om lekker te gaan spelen. Een spel is niet altijd heel makkelijk om te begrijpen en daarom kan je dus in de uitbetalingstabel of te wel de paytable terecht. Hierin staat onder andere aangegeven wat de hoge prijzen zijn die je kan gaan winnen maar ook de bonusspellen staan daar op een duidelijke manier in aangegeven. Kijk dit dus eens goed door voor je echt begint aan het spelen van het spel Spiñata Grande Touch®.