Starburst Touch

Dit videoslot is wellicht wel het bekendste spel van de aanbieder Netent. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit spel ook is uitgekomen voor Netent Ipad. Het is daarin tegen ook niet het enige spel die voor deze optie speelbaar is tegenwoordig want ook spellen als South Park Touch, Reel Rush Touch en Mythic Maiden Touch doen het zeer goed op dit platform. Het spel is een authentiek slot waar de robijnen een hoofdrol spelen. Er is ook muziek op de achtergrond van dit goed uitgewerkte videoslot die ervoor zorgt dat het spel niet eentonig word. Ook hoe het spel er uit ziet qua graphics is zeer goed te noemen en het is ook zeker de moeite waard om eens naar dit spel te kijken. Dit is door middel van de Ipad en smartphone nu op ieder moment van de dag mogelijk. Verder zal het spelen van het spel op de Ipad niet veel verschillen van het spelen op de computer en dat is toch wel fijn om te weten. Ook zal het geen heel moeilijk videoslot zijn want het is zeer eenvoudig om in een keer te begrijpen.

Videoslot details Starburst Touch

In het videoslot Starburst Touch kan je kiezen over het aantal winlijnen waarmee je wil gaan spelen met een maximaal aantal van 10 win lijnen. Deze 10 win lijnen zitten in dit videoslot verdeeld over 5 rollen. Er zit in het spel geen scatter symbool het enige symbool wat wel voor leuke extra prijzen kan zorgen. In het videoslot zit natuurlijk ook een paytable waar je alles nog een keer op je gemak op terug kunt lezen. Ook kun je in het videoslot ervoor kiezen om bijvoorbeeld het geluid af te zetten als dat je beter bevalt. Ook de keuze om het op een groot of een klein beeld te spelen is helemaal aan jou. Het uitbetalingspercentage van het videoslot Starburst is het mooie aantal van 96,1% en dat is voor ieder videoslot natuurlijk heel hoog bij Netent maar dit zijn toch aantallen die je bij een andere aanbieder niet zo snel zou tegenkomen als bij deze.

Wild symbool

De wilds zullen uitschuiven over de gehele rol waardoor er nog meer combinaties mogelijk worden om prijzen te pakken. Als je dan een wild symbool hebt dan zal dit symbool blijven staan en de rol zal dan nog een keer gaan spinnen. De prijzen kunnen dus snel vallen bij het Netent videoslot Starburst Touch. Starburst is niet voor niets een van de populairste spellen van deze aanbieder en dat komt ook voornamelijk door de hoge prijzen die er op het videoslot te winnen zijn. Het wild symbool kan er dus voor zorgen dat er nog meer mogelijkheden worden gemaakt op de hoogste prijzen het hoogst uitkerende symbool in het videoslot is dan ook het symbool van de bar die maar liefst 250 punten oplevert als je 5 van deze symbolen weet te krijgen in een actieve win lijnen.

Inzetten bij het spel

Je kan je inzet bij Starburst Touch aanpassen door middel van het bet level en door het aantal win lijnen waarmee je speelt. Het belangrijkste is waarschijnlijk het aantal winlijnen waarmee je speelt want als je met het volledige aantal winlijnen speelt dan maak je natuurlijk ook kans op de volledige prijzen. Mocht je namelijk liever spelen met een andere muntwaarde dan is dat natuurlijk ook mogelijk alleen zullen je prijzen dan ook net iets lager uitvallen. De maximale inzet die je kan doen bij het videoslot Starburst Ipad van Netent is 100 euro per druk en dat is een groot verschil in tegenstelling tot het minimum bedrag van 10 cent per druk. Door dingen aan te passen kan dat dus veel verschillen in het aantal prijzen die je kan winnen per druk.