Stickers Touch®

StickersTouchNetent heeft al veel verschillende slots ontworpen, sommige simpel en andere met uitgebreide bonus levels. Het mobiel slot Stickers Touch® behoort tot de categorie simpel. Als we gaan kijken welke slots het nu het beste doen moeten we tot de conclusie komen dat dit toch de simpele zijn. De cijfers liegen er niet om, Starburst Touch®, Twin spin Touch® zijn toonaangevend bij de mobiele games en ook bij de online games. Bij beide Netent creaties is eenvoud troef en wordt er net zoals dat bij Stickers Touch® gebruik gemaakt van simpele features. Daarom Stickers Touch® is een spel dat perfect deze top 3 zou kunnen aan gaan vullen en dat wel eens de verassing van de nieuwe spellen zou kunnen worden. Het thema is dat hiervoor gebruikt is heeft niets te maken met stikkers zoals je dat misschien zou denken. De naam van dit Netent slot is gekozen omdat de wild van het spel blijft pakken op de plaats waar deze valt. Nu zal je denken, heb ik dit niet al meer bij een van de Netent slots gezien? Ja dat klopt zeker, de feature van Stickers Touch® toont vergelijkingen met die van Jack Hammer Touch® 1 en 2.

Videoslot details
Het Stickers Touch® heeft 10 winlijnen welke aan beide kanten van de 5 rollen zijn aangegeven met stippen. Het uitbetalingspercentage van Stickers Touch® is 96,69% en tijdens de Sticky Wild feature kan een winst zomaar oplopen tot de €80000,-. Zoals ieder mobiel spel van Netent bevat ook Stickers Touch® een menu. Net als bij Lights Touch® is het menu, aangegeven met 3 horizontale strepen, rechts onderin te vinden. In het menu dat dit mobiele spel bevat kan je standaard instellingen wijzigen zoals muziek, links of rechts handig, Autoplay en als je spelt voor geld de geschiedenis over de gespeelde rondes terug vinden. Ook kan hier de hoogte van de inzet bepaald worden en kan je er de informatie tabel vinden.

Stickers Touch® slot uitleg
Stickers Touch® bevat 2 features die met elkaar in verbinding staan. Deze features heten de Sticky Wild feature en de Sticky Spin feature. De Sticky Wild Feature heeft zoals de naam aangeeft te maken met de wild. Het wild symbool is het rode schoppen tekentje met de letters WILD. Dit symbool kan alle ander symbolen die bij Stickers Touch® voorkomen vervangen en de waarde ervan aannemen. Valt er zo’n wild symbool op en van de 5 rollen dan zal er eerst gekeken worden of er en win is waar de Sticky Spin feature begint. Hierbij krijg je een free spin en zal de gevallen wild daarbij op z’n plaats blijven plakken. Valt er nog een wild bij dan wordt ook deze tweede wild vastgehouden en vervolgt het spel zichzelf met wederom een free spin. Dit stopt totdat er geen wilds meer vallen of als het gehele beeld is gevuld met een wild. Deze feature komt zoals eerder gezegd bij meerdere Netent slots voor. Naast de bovenaan genoemde slots wordt ook bij Lucky Angler Touch®gebruik gemaakt van de Sticky Wild feature. Tijdens het spelen van deze Stickers Touch®feature kan de prijzenpot bij zomaar oplopen tot het al eerder genoemde bedrag van €80000,-.

Inzet plaatsen
Waar je de inzet kan plaatsen als dit spel Netent op de iPad gespeeld wordt is niet meteen te zien. Hiervoor moet je dan ook het menu (rechtsonder) openen. In dit menu staan een aantal icoontjes. Door op het icoontje met de munt te drukken worden de inzet mogelijkheden zichtbaar. Hierbij zal er middels een simpele slide beweging de hoogte van de bet level en de hoogte van de muntwaarde kunnen worden aangepast. De standaard instelling hiervan staat ingesteld op een totale minimale inzet van €0,20. Het maximale bedrag waarmee Stickers Touch® gespeeld kan worden is €200,-. Dit bedrag zal te zien zijn als beide slides helemaal naar rechts zijn geschoven. Ook kan je ervoor kiezen om met een waarde te spelen die tussen deze 2 uiterste ligt. Dus voor je gaat spelen kijk hier zelf even met welke inzet je wilt gaan starten.