Subtopia Touch

Subtopia Ipad is een Netent videoslot waarin je in een duikboot tot op grote diepte duikt. Dit Netent videoslot is een slot welke als een van de eerste slots is omgezet in de Touch® versie. Hierdoor kan je met een Ipad inloggen bij een online casino waarna dit videoslot samen met een aantal andere slots waaronder Starburst Touch, South Park Touch en Reel Rush Touch meteen naar voren komt. Door nu gewoon op Subtopia te drukken kan het spel al gespeeld worden. Voor de duidelijkheid hier zijn geen downloads voor nodig. Omdat Netent Ipad al de Netent Touch ® videoslots in de Ipad vorm beschrijft zal ook Subtopia Touch ® Subtopia Ipad worden genoemd.
Videoslot details
Aantal rollen : 5.
Aantal winlijnen : 20 instelbare.
Uitbetalingspercentage : 96,1%.

Bijzonderheden van Subtopia Ipad : wild symbolen, scatter symbolen, free spins, multiplier meter en een multiplier meter symbool.
Het aantal rollen dat bij Subtopia Ipad gebruikt worden zijn er 5. De 20 winlijnen kunnen op 3 manieren handmatig worden ingesteld. Dit kan je doen bij lines waar je het aantal een voor en op of af kan laten lopen. Het kan ook gedaan worden door op een van de nummers te drukken wat staat bij de winlijnen links en rechts van de rollen. Je kan ook kiezen om meteen op max bet te drukken waarbij je direct speel met het maximaal aantal winlijnen en de hoogste bet level. Verder valt het meteen op dat de spin knop zich niet onder het spel bevind maar rechts naast de rollen zit en verdwijnt tijdens het spinnen van de rollen. De instelmogelijkheden zijn bij de Touch®/ Ipad versie te vinden onder het menu icoon van 3 strepen rechts boven.

Multiplier bij

Rechts onderaan het Ipad videoslot Subtopia bevindt zich een multiplier meter. Deze meter bevat de getallen x1, x2, x3 en x5. Bij iedere keer dat je op de spin knopt drukt verspringt deze meter willekeurig op een andere vermenigvuldigingsfactor. Het aantal multiplier dat tijdens de spin gaat branden geeft aan met hoeveel een eventuele winst vermenigvuldigd wordt.

Wild symbool

Het wild symbool is de ouderwetse onderwaterhelm. Dit symbool kan op alle rollen voorkomen en met zijn bijzondere gaven zorgen voor veel prijzen. Het symbool kan namelijk de waarden van de andere symbolen overnemen met uitzondering van het scatter symbool en het multiplier meter symbool dat alleen in de free spins modus voorkomt.

Scatter symbool bij Subtopia Touch

Aantal scatter symbolen /multiplier
2 symbolen = 2 x
3 symbolen = 4 x
4 symbolen = 25 x
5 symbolen = 100 x
De bovenstaande tabel geeft aan hoeveel keer je de inzet krijgt uitbetaald bij hoeveel scatter symbolen. Naast deze multipliers krijg je bij 3 of meer scatter symbolen ook nog een aantal free spins.

Free spins en multiplier symbolen

Gedurende de free spins modus van Subtopia Touch zullen er geregeld multiplier symbolen vallen. Deze symbolen zorgen ervoor dat de prijzen die tijdens de free spins vallen met 2 tot 6 keer vermenigvuldigd kunnen worden. Ook kan je tijdens de free spins wederom de wild en de scatter symbolen tegen komen welke dezelfde werking hebben als bij het basisspel. Zijn het aantal free spin op dan wordt je totaalwinst getoond waarna je terugkeert naar het basisspel.

Inzet

De totale inzet per spin hangt af van het aantal geselecteerde win lijnen, de hoogte van de bet level en de hoogte van de munt waarde.
Voor het minimum in te zetten bedrag telt dan:
1 winlijn x 1 level x 0,01 muntwaarde = 0,01 Euro.
Voor het maximum in te zetten bedrag telt dan:
20 winlijnen x 10 level x 0,50 muntwaarde = 100 Euro.