Twin Spin Touch

Dit videoslot is eigenlijk een authentiek videoslot als je kijkt naar de symbolen die er in het videoslot voorkomen. Zo heb je in het videoslot bijvoorbeeld de kersen en de bars die terugkomen. Het spel is niet alleen te spelen op het computer platform meer tegenwoordig maar je kunt er nu ook van genieten van achter je Ipad. Netent is namelijk bezig met het opzetten van een speciaal platform waar al deze spellen op zijn te spelen op ten duur dit platform heet Netent Ipad. Er zijn al wel wat spellen uitgebracht op dit platform zoals Subtopia Touch, Starburst Touch en South Park Touch. En natuurlijk dit spel Twin Spin Touch niet te vergeten. Dit spel is namelijk ook grafisch prima in orde en het is eigenlijk een nieuwere variatie op de ouderwetse speelkasten die je in de cafetaria’s tegen kwam. Dit is daar eigenlijk een compleet nieuwe en verbeterde variant van. Je kan ook een hele hoop dingen in het videoslot zelf aanpassen zodat het optimaal word voor je om Twin Spin Touch te gaan spelen.

Videoslot details

Het videoslot Twin Spin voor de Ipad word gespeeld op 5 rollen en er zit een speciale functie in het videoslot verwerkt namelijk een all pay. Er zitten geen win lijnen in het videoslot maar iedere winnende combinatie is prijs. Het is dan ook niet zo gek dat het videoslot Twin Spin Touch aan een uitbetalingspercentage van 96,6% zit. Er zit ook een wild symbool aan het videoslot verbonden die het nog extra spannend maakt om het spel te gaan spelen. Je kan alles ook terug lezen in de paytable. Hierin staat precies aangegeven hoeveel punten de bepaalde symbolen zullen gaan opleveren als je ze op je rollen krijgt in een winnende combinatie. Ook is er de mogelijkheid om het spel met volledig beeld te spelen en het geluid aan of uit te zetten. De opties die je daarvoor moet verstellen zijn links onderin het videoslot te vinden. Er is bij het spel Twin Spin Touch ook een autoplay funcitie aanwezig net zoals bij de meeste van de Netent videoslot. Autoplay wil zeggen dat je niet constant hoeft te spinnen maar dat het videoslot dit vanzelf zal gaan doen met de inzet die je eerder al gedaan hebt.

Wild symbool Twin Spin Touch

Het wild symbool in het videoslot zal alleen dienen om andere symbolen in het videoslot te vervangen. Op deze manier zijn er veel meer mogelijkheden om prijzen te pakken dan wanneer je het zonder wild symbolen moet doen. Een wild symbool is in bijna ieder videoslot terug te vinden en dat heeft veel voordelen. In dit videoslot zal het wild symbool buiten dat het andere symbolen vervangt niks extra’s doen zoals prijzen geven dit is bij sommige andere wild symbolen wel het geval.

Twin spin feature in Twin Spin Touch

De twin spin feature wil zeggen dat wanneer je gaat spinnen standaard 2 rollen die aan elkaar liggen hetzelfde zijn. Dit kunnen ook meerdere rollen worden maar zoals het normaal zou zijn zouden er 2 rollen precies hetzelfde zijn. Op deze manier zijn er natuurlijk meer kansen op prijzen te creëren omdat je al sowieso 2 symbolen hebt die op een en dezelfde win lijn zitten die hetzelfde zijn.

Inzet mogelijkheden

De win lijnen van het videoslot valt niet aan te passen en dit komt door de simpele reden dat er geen win lijnen in het videoslot verwerkt zitten. De inzet kan op die manier dus niet bepaald worden in dit videoslot. Het kan wel bepaald worden door je bet level te veranderen naar hoger of lager zodat je met je gewenste aantal kan inzetten. Er is in ieder geval genoeg te veranderen op dit videoslot zodat je het precies naar je hand kan zetten en niet per se aan iets verbonden zit.