Victorious Touch

Dit videoslot van Netent gaat over hoe het er vroeger aan toe ging in het Romeinse rijk. Over dit rijk zijn er al heel wat films gemaakt zo zijn er tekenfilms en gewone films over dit volk gemaakt. De bekendste tekenfilm is waarschijnlijk toch wel Asterix en Obelix die constant in gevecht waren met de Romeinen. De meer van deze tijd films zoals spartacus geven ook goed het verhaal weer van de Romeinen. In het videoslot Victorious Touch ga je een kijkje nemen hoe het er in dit tijd aan toe ging onder leiding van de veel besproken Julius Cesar. Het is dan ook niet zo raar dat Netent heeft besloten om over deze ruige tijd ook een puik videoslot over hebben gemaakt. Het videoslot is tegenwoordig zo veel gespeeld dat het niet alleen mogelijk is om het videoslot op de computer te spelen maar het spel is tegenwoordig ook uit voor Netent Ipad. Samen met de geweldige grafische aspecten die er terug komen in het videoslot is het gewoon puur genieten met die videoslot van Netent. Ook de geluiden die in het videoslot zitten zorgen ervoor dat je als een echte strijder het videoslot aan kunt gaan.

Videoslot details

Het videoslot is net zoals Twin Spins een all pay videoslot. Dat wil zeggen dat er geen win lijnen in het spel zitten maar dat alles prijs is bij het Ipad geschikte videoslot Victorious . Dit kan tot een hele hoop leuke prijzen lijden in dit 5 rollen tellende videoslot. Het videoslot beschikt ook over een wild en een scatter symbool die voor de bonus features zullen zorgen in het videoslot van Netent. In het videoslot komt ook een paytable terug waarin je de dingen terug kan lezen die je nodig hebt om het videoslot Victorious Touch extra goed te begrijpen als dat naar dit verhaal nog niet het geval was. Een paytable is ook terug te vinden in de andere spellen van Netent die voor de Ipad zijn uitgebracht zoals Subtopia Touch en Starburst Touch. Deze spellen zijn dus ook te spelen op dit platform op dit moment.

Scatter symbool

Het scatter symbool zijn graanstukken die vroeger de oude Romeinen in hun haren hadden. Dit gaf aan dat ze status en aanzien hadden. In dit videoslot wil het alleen maar zeggen dat je gratis spins krijgt op het videoslot. Elke winst die haalt zal verdubbeld worden met 3 en op die manier kunnen de prijzen dus tot grote hoogtes stijgen in het online videoslot Victorious Touch.

Wild symbool Victorious Touch

Het wild symbool welke je tegen zal komen in dit videoslot is in de vorm van een beeld van een soort van gouden adelaar die omringd is door rood. Het wild symbool zal je alleen maar tegenkomen op de rollen 2 en 4 en er zullen dus geen aparte prijzen verdiend kunnen worden met het wild symbool. Wel zal deze elk ander symbool kunnen vervangen waardoor er meer winnende combinaties mogelijk worden gemaakt in het videoslot.

Inzet bij Victorious Touch

Je kan je inzet aanpassen door te wisselen tussen de 10 bet levels die er zijn. Ook kan je het veranderen door je muntwaarde naar een hoger of lager aantal in te stellen. Op deze manier zal je altijd je juiste inzet kunnen doen bij de videoslots van Netent en vooral bij Victorious Touch. Het spel heeft een uitbetalingspercentage van 96,9% en dit is zelfs voor Netent begrippen heel hoog te noemen. Wil jij dus zeker weten dat je met het gekozen aantal aan de slag wil gaan dan is die mogelijkheid daar zeker voor je bij Netent. De maximale inzet die je kan doen op dit videoslot is 125 euro en de minimale inzet is 50 cent voor iedereen zijn er dus genoeg kansen om het spel naar je eigen hand te zetten.