Cosmic Fortune

Cosmic Fortune Jackpot Slot

Deze creatie is een van de nieuwste welke Netent in zijn assortiment heeft verkregen. Het videoslot Cosmic Fortune zal je meenemen in de wereld van een ouderwetse arcade. Een arcade is een spelkast met bijvoorbeeld het spel pacman. In dit videoslot zal het niet over dat arcade spel gaan maar over die van Space invaders. Dit is een kast waarbij als het ware de ruimtewezens worden weg gezapt.

In het spel zitten verschillende symbolen die iets te maken hebben met de ruimte of in ieder geval het intergalactische stelsel. Zo kom je verschillende ruimteschepen en robots tegen als je het slot zal gaan spelen. Ook hoor je ruimte achtige geluiden in het slot. Je kan aan de grafische aspecten heel goed zien dat het een van de nieuwere slots is die Netent op de markt heeft gebracht. Ook aan het thema waarin alles zich afspeelt maakt het duidelijk dat het perfect is uitgewerkt. Ook zal je in het spel gaan aantreffen dat er een jackpot aanwezig is.

Dit maakt het spelen van Cosmic Fortune een stuk aantrekkelijker. Het kunnen winnen van een jackpot wil namelijk zeggen dat er aan het online slot ook een hele hoge prijs verbonden zal zitten. Dit zal dan ook veel mensen gaan triggeren om dit spel zeker eens te gaan proberen.

Videoslot details

In het spel zit net als bij Gonzo’s Quest een avalanche functie. Dit is in het Nederlands vertaalde de lawine functie. Dit wil zeggen dat de rollen in plaats van te draaien als het waren zullen vallen. Er zullen 5 aparte rollen in het spel Cosmic Fortune aanwezig zijn en ook een bepaald aantal wed lijnen zullen er 15 zijn die dus niet meer te veranderen zijn. Ook heb je een voordeel met de avalanche functie.

Wanneer er namelijk een prijs valt op een van de lijnen zullen de symbolen verdwijnen. Op die plaats zullen weer symbolen komen waardoor het nog eenvoudiger word om prijzen binnen te halen. Zoals eerder verteld heb je ook de mogelijkheid op een jackpot. Deze kan je gaan winnen wanneer er in het free falls bonusspel van Cosmic Fortune 3 knikkers in beeld verschijnen. Je zal dan weer naar een ander spel geleid worden waar de hoogste prijzen te verkrijgen zijn.

Namelijk de jackpot bonus. Er zijn 5 verschillende jackpots die er te winnen zijn. Je hebt dus de mogelijkheid op Cosmic Fortune om altijd een leuke prijs te winnen wanneer je in dit bonusspel terecht zal komen. Net als in South Park Reel Chaos zal je in het spel ook gewoon een wild en een scatter symbool aan gaan treffen. Die zullen er ook voor zorgen dat je de prijzen voor het oprapen krijgt zoals je bij Netent gewend zal zijn.

Inzet en winplan Cosmic Fortune

In het videoslot zijn er een aantal verschillende mogelijkheden en daarom kan dat soms wel eens voor onduidelijkheden gaan zorgen. Netent heeft daarom bij al de spellen een goede uitleg. Net als je die op de site Netent iPad zal gaan aantreffen.

Door op de i te drukken in het spel zal je namelijk naar een schermpje worden geleid waar al de informatie over het spel heel goed staat weergegeven. Zo kan je dar vinden hoe de bonusgames werken en ook de functie van de wild en de scatter staan daar nog eens duidelijk aangeven. Een ander punt waar je met gokken nog wel eens tegen aan zal kunnen gaan lopen is de inzet.

Die is namelijk ook bij Cosmic Fortune van groot belang. In de spellen Go Banana’s zal je een zelfde systeem gaan aantreffen om je inzet te gaan bepalen. Je doet dat namelijk met de hulp van 2 buttons waardoor je altijd de gewenste inzet op het videoslot zal kunnen gaan doen.