Geisha Wonders

Geisha Wonders Jackpot Slot

Een geisha was een Japanse gezelschapsdame in traditionele Japanse kledij. Dit videoslot van Netent voor op de Ipad gaat over de wonderen die deze vrouwen te weeg brachten. Deze vrouwen werden namelijk heel vaak in verband gebracht met prostitutie wat overigens niet terecht was.

Deze jackpot videoslot word je ook weer meegenomen naar het traditionele japan waar de lampionnen aan staan en de kooikarper een grote betekenis heeft. Japan als voorbeeld en andere van deze landen geeft een witte huid veel aanzien en daarom werden de meeste van deze geisha’s ook wit geschminkt. In Geisha Wonders ga je dus zelf deze ervaring beleven in het oude Japan. Een traditioneel Japans muziekje op de achtergrond zal ervoor zorgen dat je, je nog meer in kan leven in het videoslot.

Dit videoslot van Novomatic beschikt niet alleen over de traditionele elementen van Japan maar ook over een progressieve jackpot. Deze jackpot kan tot zeer grote hoogtes stijgen en dat is natuurlijk leuk om te weten voor dat je aan een videoslot begint. Geisha Wonders is nog niet uit voor NetEnt Ipad maar dat is iets waar Netent toch wel naar toe wil werken op ten duur.

Details videoslot Geisha Wonders

Het videoslot Geisha Wonders zal je gaan spelen op 5 rollen die vast zitten aan dit videoslot. Er zijn ook 30 winlijnen die verspreid zitten over deze rollen. Deze winlijnen zijn verstelbaar en kun je dus ook aanpassen tussen de 30 en de 1.

In het videoslot zit een progressieve jackpot en dus moet er ook een symbool aanvast zitten die deze progressieve jackpot triggerd. In dit videoslot zullen dit bestaande symbolen zijn met rechtsbovenin een sterretje. Heb je 4 van deze sterretjes dan heb je de wonder jackpot gewonnen en heb je er 5 dan heb je de super wonder jackpot gewonnen.

De super wonder jackpot is de grootste jackpot. Ook zit er in dit videoslot van Netent een scatter symbool zoals ook het geval is bij de andere progressieve jackpot videoslots zoals Super Lucky Frog, Fishy Fortune en Hall of Gods. Dit scatter symbool zal te vinden zijn in de vorm van een geisha waarbij scatter geschreven staat. Ook is er een wild symbool in dit videoslot die je kan vinden in de vorm van een standbeeld. Met een kans van 93,4 procent is er veel kans dat er iets te winnen is in dit videoslot.

Wild symbool Geisha Wonders

Het wild symbool in het videoslot Geisha Wonders kan een vervangend symbool zijn voor elk symbool behalve het symbool van de scatter. Ook zitten er hele hoge prijzen verbonden aan dit wild symbool in Geisha Wonders waardoor het nog leuker word om het spel te spelen. Als je 5 van deze wild symbolen namelijk krijgt op een actieve winlijn dan heb je 10000 punten gewonnen.

Scatter symbool Geisha Wonders

Zoals bij elk spel is er met het scatter symbool free spins te winnen. In dit videoslot zit daar ook nog eens een vermenigvuldiger aan verbonden die ervoor kan zorgen dat je prijzen tot nog grotere hoogtes stijgen. Als je 3 van deze scatter symbolen willekeurig over je rollen krijgt dan heb je 10 free spins bij 4 heb je er 20 en bij 5 heb je er 30. Zo zijn er buiten de progressieve jackpot nog veel meer kansen om met hoge prijzen het videoslot te verlaten.

Inzet Geisha Wonders

De inzet zal bepaald kunnen worden door middel van het aanpassen van de winlijnen maar ook de coin value en betlevel kunnen een verschil voor je gaan maken. Al deze dingen bij elkaar zullen er namelijk voor zorgen dat de inzet voor jou zoals gewenst word. Door tussen deze dingen te wisselen zal je zien dat de inzet of groter of kleiner word.