Hall of Gods

Hall of Gods
Hall of Gods Jackpot Slot

Videoslot met een jackpot zijn zeer gewild. Dit om de eenvoudige reden dat het zomaar kan gebeuren dat je in een keer een berg met geld kan winnen. Wat te denken als er een videoslot is met 3 jackpotten? Wel, goed nieuws Netent heeft een videoslot waar je maar liefst kans maakt op 3 jackpotten. De naam van het videoslot is Hall of Gods waavan wij van Netent Ipad een uitgebreide schrijven van doen.

Dit videoslot is gebaseerd op de goden welke voortkomen uit bekende mythologieën. Odin, Thor, Freya, Loki en Idun spelen dan ook een belangrijke rol in dit videoslot. Ook zal je de voorwerpen die deze goden bij zich droegen terugvinden op de rollen. Ben je een vervend speler van jackpot slots kijk dan ook eens bij Arabian Nights en Mega Fortune waarvan de laatste een jackpot kent van ongekende hoogte. Waag je liever een gok op een videoslot met vele features speel dan eens het Netent videoslot Zombies.

Videoslot details Hall of Gods

Free spins, expanding wilds, scatter symbolen met free spins en bonus symbolen zijn de features bij dit 5 rollen en 20 lijnen videoslot met 3 progressieve jackpotten. Het uitbetalingspercentage is 96,5% wat inhoud dat je theoretisch bij 7 van de 10 spins iets wint.

Progressieve jackpotten van Hall of Gods

De hoogte van de jackpotten hangt af van hoeveel mensen het videoslot gespeeld hebben. Bij iedere inzet komt er namelijk iets bij in de jackpotten. De progressieve jackpotten kunnen alleen gewonnen worden in het bonus spel. Is de jackpot gewonnen dan begint deze jacpot zich weer opnieuw te vullen beginnende bij een startkapitaal.

Door gebruik te maken van een startkapitaal zal iedereen ten alle tijden een leuk bedrag kunnen winnen. Het bonus spel van Hall of Gods en de drie verschillende jackpotten. Tijdens het bonusspel maak je kans op een van de drie jackpotten. De jackpotten waar je kans op maakt zijn de mega jackpot, midi jackpot en de mini jackpot.

Het bonus spel zal opgestart worden zodra er 3 bonus symbolen op de rollen zijn gevallen. Je krijgt bij het bonusspel 15 schilden te zien die je met de hamer van Thor kapot moet slaan. Achter ieder schild schuilt een geldbedrag of een logo van de jackpotten die te winnen zijn. Het bedrag of jackpot logo dat als eerste 3 keer voorkomt heb je dan gewonnen.

Expanding wilds bij Hall of Gods

De wilds die voorkomen in Hall of Gods zijn expanding. Expanding wil zeggen dat als er een wild valt deze zich verspreidt over de gehele rol als er een winst gemaakt kan worden. De wilds zijn vervangende symbolen en zullen veranderen in alle andere symbolen, behalve het bonus- en scatter symbool, als de gelegenheid zich voordoet. De wild symbolen zijn alleen terug te vinden op de tweede, derde en vierde rol.

De scatter feature en free spins van Hall of Gods

De scatter is duidelijk te herkennen. Het is het symbool waarop 2 kraaien zijn afgebeeld. Bij minimaal 3 van deze symbolen zal de free spin bonus in werking treden. Voor 3 scatter symbolen staat een prijs van 10 free spins. Heb je 4 of 5 scatter symbolen dan worden de free spins verhoogd naar 15 bij 4 en 20 bij 5 symbolen.

Speel je de free spins bonus, wat overigens geheel automatisch gaat, kan je basis prijzen winnen welke met drie worden vermenigvuldigd. Je maakt tijdens de free spins eveneens kans op het winnen van nieuwe free spins en het bonus spel. Voor de prijzen die eventueel ontstaan bij het bonus spel welke is verkregen bij de free spins geldt de regel van de verdriedubbeling niet.

Inzet bij Hall of Gods

De inzet bij Haal of Gods is makkelijk te bepalen. Ieder level niveau bevat een andere muntwaarden en er zijn 5 verschillende level niveaus. De te kiezen coin waarden zijn €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50. Omdat het aantal winlijnen vast is neem je hiervoor altijd 20 mee in de formule. De formule voor de minimale en maximale inzet is:

  • Minimale inzet: Aantal winlijnen x min level niveau x min coin waarde.
  • Minimale inzet = 20 x 1 x €0,01= €0,20.
  • Maximale inzet: Aantal winlijnen x max level niveau x max coin waarde.
  • Maximale inzet = 20 x 5 x €0,50= €50.