Icy Wonders

Icy Wonders Jackpot Slot

Dit videoslot van Netent gaat over het leven op de noordpool. Je zal namelijk allerlei symbolen tegenkomen die ook op de Noordpool te vinden zijn zoals de pinguins en de walrussen. Niet alleen is Icy Wonders een slot met een goed thema ook is het een videoslot met progressieve jackpot net zoals Geisha Wonders, Super Lucky Frog en Fishy Fortune.

Daarnaast de geluidseffecten die er in dit videoslot zitten helpen mee aan hoe het videoslot word beleefd. Dat het videoslot van Netent een progressieve jackpot is wil alleen zeggen dat er telkens als er een inzet word gedaan een bepaald gedeelte in de jackpot word gedaan en zo kan deze blijven oplopen tot ie een keer gewonnen word.

Het online videoslot Icy Wonders is voorlopig nog niet uit voor de Ipad maar dat is wel iets waar aan gewerkt word door Netent. Er zullen ook bewegende symbolen in het videoslot zitten die ervoor zorgen dat er ook humoristische capriolen in het videoslot komen.

Details videoslot Icy Wonders

In dit videoslot van Netent heb je de keuze over het aantal winlijnen waarmee je wil gaan spelen tussen 1 tot en met 30. Er zijn 5 rollen waarover deze winlijnen zijn verdeeld waardoor je op deze lijnen je prijzen kan pakken.

Zoals al eerder verteld heeft dit videoslot een progressieve jackpot en het symbool wat ervoor zorgt dat kans maakt op deze jackpot in dit videoslot is een klein sterretje in de hoek van de bestaande symbolen. Er zijn 2 soorten jackpots een die de mega wonder jackpot heet en een die de wonder jackpot heet. Beide zullen ze voor leuke prijzen kunnen zorgen maar de mega wonder jackpot is de grootste jackpot die er is. Deze kan je winnen door 5 van deze sterren die rechts bovenin de bestaande symbolen staan op een winlijn te krijgen.

Een scatter en een wild symbool zijn in Icy Wonders ook aanwezig het wild symbool is te herkennen als het symbool van de grote vis met daaronder wild geschreven het scatter symbool is een symbool van een eskimo meisje en het bonusspel symbool kan je vinden in de vorm van de pinguïn.

Wild symbool Icy Wonders

Met dit symbool kan je in het videoslot al getrakteerd worden op leuke prijzen. Door dat dit symbool ieder symbool welke voorkomen in dit videoslot kan vervangen zal het zo zijn dat het een stuk eenvoudiger word om leuke prijzen binnen te halen met een wild symbool. met een uitbetalingspercentage van 93,5 % is er altijd wel een prijs binnen te halen bij dit videoslot en het wild symbool zal daar alleen een handige hulp bij zijn.

Bonusspel Icy Wonders

In het videoslot zit ook een bonusspel welke word gestart wanneer er 3 symbolen van de pinguïns van links naar rechts over je winlijn vallen. Er zal dan een scherm openspringen waar je pinguïns te zien krijgt. Aan jou is dan om te raden welke pinguïn er een mooie prijs achter zijn rug verborgen houd. Pas wel op want er zijn ook pinguïns met alleen een vissengraat achter hun rug als je zo’n pinguïn te pakken krijgt wil dat zeggen dat het spel ophoud.

Scatter symbool Icy Wonders

Ook bij dit scatter symbool zal het zo zijn dat je free spins kunt gaan winnen als er een bepaald aantal van het scatter symbool op je rollen valt.

  • 3 scatter symbolen = 10 free-spins
  • 4 scatter symbolen = 20 free-spins
  • 5 scatter symbolen = 30 free-spins

Inzet bij Icy Wonders

De inzet bij dit videoslot kan je bepalen door middel van het aanpassen van het aantal winlijnen waarmee je speelt maar ook het bet level speelt een grote rol als je weinig wil inzetten zorg dan dat je of met minder winlijnen gaat spelen of met een lager bet level anders kan je inzet nog best hoog uitvallen. Het voordeel van hoog inzetten is dat je ook hoog terug kan verwachten en dat is natuurlijk waar je naar opzoek bent in dit videoslot. Ook is de maximale inzet nodig om de volledige progressieve jackpot te winnen in Icy Wonders.