Super Lucky Frog

Super Lucky Frog
Super Lucky Frog Jackpot Slot

Tijdens dit spel zal je, je in een bebost gebied bevinden. Dit kan je zien aan de symbolen die er voorkomen in dit videoslot. Zo heb je namelijk het symbool van de paddenstoel en van de eekhoorn.

Ook zullen zich er een paar magische dingen in dit videoslot bevinden. Dit online videoslot wat te spelen is bij Netent is voorzien van niet 1 niet 2 maar 3 progressieve jackpots. Dat wil zeggen dat er een hele hoop kans is op een hele hoop prijzen. Voor alsnog is het enige progressieve jackpot slot welke te spelen is op de Ipad is de Mega Fortune dit videoslot waarbij de progressieve jackpot verbonden is aan meerdere casino’s en daardoor kan deze jackpot zo groot worden.

Andere Netent jackpot videoslots zijn nog niet te spelen op dit platform zoals Fishy Fortune en hall of gods. Een progressieve jackpot wil niks anders zeggen dan dat de jackpot niet vast staat maar met iedere speler weer op kan lopen. Wil jij in dit magische bos opzoek gaan naar deze prijzen dan is dit je kans in Super Lucky Frog. Op de achtergrond zal je ook zo nu nu en dan geluiden horen van verschillende dieren welke het videoslot helemaal afmaken.

Videoslot detalis Super Lucky Frog

In dit online videoslot van Netent is te spelen met een aantal winlijnen waartussen je zelf kan kiezen. Je kan namelijk gaan kiezen of dat je met een winlijn wilt spelen maar je kan ook met 25 winlijnen spelen en alles wat daar tussen in ligt. Deze winlijnen zullen verspreid liggen over 5 rollen. In het videoslot heb je 3 belangrijke symbolen. het symbool van het bonusspel waarmee de progressieve jackpot te winnen is maar ook het scatter en het wild symbool die voor hele leuke prijzen kunnen zorgen.

Het bonusspel is het symbool van de kikker waarnaar ook het spel is vernoemd Super Lucky Frog. Je bent namelijk super gelukkig als je dit symbool op je winlijn krijgt. Het wild symbool zal een symbool zijn van een compleet ander figuur. Namelijk die van een soort magisch figuur een elfje met een pijl en boog in zijn hand. Het scatter symbool is een symbool van een toverelfje.

Bonusspel Super Lucky Frog

Als je 3 of meer van deze kikker symbolen op een van de 25 actieve winlijnen krijgt dan heb je prijs gewonnen. Je zal dan namelijk aan een rad van fortuin mogen draaien waar 3 progressieve jackpots staan en een symbool van een muntje. De 3 progressieve jackpots staan aangegeven met de namen super, lucky en froggy. Waarbij super de hoogste jackpot is met daarachter lucky en froggy. het rad gaat dan draaien en het vakje waarbij hij stopt dat is het vakje welke jij hebt gewonnen.

Scatter symbool Super Lucky Frog

Het scatter symbool van het videoslot Super Lucky Frog zal net zoals bij de andere videoslots free spins geven. Als je namelijk 3, 4 of 5 van deze symbool krijgt op een van de wilekeurige rollen dan heb je 10, 20 of 30 free spins gewonnen. Tijdens deze free spins zal je ook nog eens een verdubbelaar krijgen waardoor je prijzen naar nog grotere hoogtes kunnen stijgen.

Wild symbool Super Lucky Frog

Het wild symbool in dit videoslot van Netent zal net zoals in de andere videoslots symbolen kunnen vervangen dit zullen in dit videoslot al de symbolen zijn behalve het symbool van het bonusspel en de scatter. Je kan er dus leuke extra prijzen mee winnen alleen niet de jackpot. Dit is eigenlijk ook niet nodig met een uitbetalingspercentage van 93% zijn er ook genoeg kansen op andere prijzen.

Inzet Super Lucky Frog

Je kan de inzet bij dit videoslot bepalen door het coin value aan te passen. Ook het bet level en de winlijnen zijn aan te passen zodat je, je optimale inzet kan doen op dit videoslot. Er zijn 4 verschillende bet levels en 6 verschillende coin values namelijk. 0,01, 0,02 0,05, 0,10, 0,20 en 0,50 alles bij elkaar zorgt ervoor dat jij de prijzen binnen moet slepen.