Tiki Wonders

Tiki Wonders
Tiki Wonders Jackpot Slot

Er zijn 3 verschillende progressieve jackpot videoslots van Netent die allemaal wonders in hun naam hebben staan dit zijn Tiki Wonders, Icy Wonders en Geisha Wonders. Ook zijn er progressieve jackpots die op zichzelf staan zoals Super Lucky Frog.

Hier gaan we het hebben over de wonders, alle van deze spellen hebben een eigen thema zo ga je met Geisha wonders naar de wereld van de Japanse vrouwen en met Icy Wonders ga je de kou opzoeken ergens op de noordpool. Allen hebben ze ook de zelfde 2 progressieve jackpots de wonder jackpot en de super wonder jackpot die ervoor kunnen zorgen dat er prachtige prijzen zijn te winnen. Het videoslot waar het nu over gaat zal je volledig meenemen naar een warm gebied waarbij je het al warm krijgt als je er naar krijgt.

Op dit eiland waar de hoela hoela meisjes al aan het dansen zijn is het aan jou de taak om je niet af te laten leiden maar vol voor de prijs te gaan. Er zal ook een vrolijk muziekje op de achtergrond draaien welke ervoor zorgt dat je nog meer het gevoel krijgt dat je, je op een tropisch eiland bevind. De wonders serie is op dit moment nog niet te spelen op de Ipad maar dat is iets waar aan gewerkt word.

Videoslot details Tiki Wonders

Je hebt de beschikking over 30 winlijnen in dit videoslot. Deze winlijnen kan je verstellen door op de button lines te drukken. Je zal het aantal winlijnen die je kiest over 5 rollen verspreid krijgen. De progressieve jackpots zijn ook in dit videoslot te krijgen door middel van de sterretjes die in de bestaande symbolen staan.

Mocht je er 4 hebben op een win lijn dan win je de wonder jackpot en heb je er 5 dan heb je de hoofdprijs namelijk de super wonder jackpot. In dit videoslot is ook een wild en een scatter symbool te vinden die ervoor zorgen dat er nog meer spanning in het videoslot zit. In dit spel is geen bonusspel te vinden maar dat heeft dit videoslot ook niet nodig om succesvol te zijn.

Het scatter symbool in dit videoslot is het symbool van het hoela hoela meisje en het wild symbool zal je vinden in de vorm van een soort Haaiwaan op een surfplank met daaronder wild geschreven. Als je nog vragen hebt naar deze tekst hoe het in zijn werk gaat met de progressieve jackpots dan kan je altijd nog even terug kijken op de paytable.

Wild symbool Tiki Wonders

Als je het wild symbool op een van je rollen krijgt dan ben je denk ik zeer gelukkig want je krijgt dan niet alleen een symbool welke alle andere symbolen kan vervangen maar ook nog eens een hele leuke prijs. Heb je namelijk 5 wild symbolen op een actieve winlijn dan heb je 10000 punten verdiend die zal worden uitgekeerd naar het aantal welke je ingezet hebt. Dat je met het wild symbool andere symbolen kan vervangen heeft als voordeel dat je meer mogelijkheden hebt om prijzen te pakken.

Scatter symbool Tiki Wonders

Met het scatter symbool kan je net zoals bij andere online videoslots free spins behalen. Dit gebeurt wanneer je 3 scatter symbolen willekeurig over je rollen krijgt. Bij het spel Tiki Wonders zal je voor 3 symbolen 10 free spins krijgen voor 4 krijg je er 20 en voor 5 krijg je er 30 op die manier kan je heel veel extra prijzen binnenhalen bovenop de jackpot en het uitbetalingspercentage van 93,2 % ook worden al de gewonnen bedragen tijdens de free spins met 3 verdubbeld.

Inzet Tiki Wonders

De inzet kan bepalend zijn voor de winsten die je kan binnenhalen op een bepaald videoslot. Als je bij het spel Tiki Wonders bijvoorbeeld niet met de maximale inzet speelt dan zal je niet de progressieve jackpot kunnen winnen. Als je er toch niet zo van houd om met grof geld te spelen dan kan je ook altijd je coin value en bet level aanpassen zodat je met minder inzet hoeft te gaan spelen op een bepaald videoslot.