Fishy Fortune

Fishy Fortune
Fishy Fortune Jackpot Slot

In een paar van de Netent videoslots zit een grote jackpot verwerkt. Dit word ook wel een progressieve jackpot genoemd. Deze jackpot zal naar iedere druk van een willekeurige speler oplopen en kan dus tot grote hoogtes stijgen. De Fishy Fortune jackpot slot zal helemaal in het teken staan van de vissen. Het is dus een thema op zich net zoals bij spellen als Hall of Gods, Mega Fortune en Arabian Nights.

De graphics van het videoslot zullen je gaan verbazen met leuke bewegende elementen als er een prijs valt op een van je winlijnen. Ook de geluiden van de zee op de achtergrond zorgt ervoor dat de speel ervaring van dit videoslot nog groter word.

Altijd dus al eens willen weten hoe het er onderwater aan toe gaat dan is dit jackpot videoslot van Netent het helemaal voor jou. krijg dus de juiste symbolen op een van je winlijnen en misschien word die jackpot dan wel voor jou in Fishy Fortune.

Details videoslot Fishy Fortune

In dit videoslot van Netent zitten standaard 10 winlijnen die niet aan zijn te passen. Met deze 10 winlijnen zal je gaan spelen op 5 rollen waarover deze winlijnen zijn verspreid. In het videoslot zit een scatter en een wild symbool. Deze 2 symbolen zorgen over het algemeen voor leuke extra’s en dat is ook voor dit videoslot het geval.

Het symbool wat is gemaakt om te fungreren als scatter is het symbool van de schelp met daarin een parel verborgen. Voor de wild daarintegen hebben ze weer een ander symbool gebruikt namelijk het symbool van het schatkistje. Dit zijn overigens niet de belangrijkste symbolen van dit videoslot want met het symbool van de octopus zijn pas echt hoge prijzen te winnen.

Als je namelijk 5 keer het symbool van de octopus krijgt op een actieve winlijn dan ben je bij Fishy Fortune de winnaar van de progressieve jackpot. En deze kan zoals al eerder verteld heel hoog oplopen. Wij is er in ieder geval van overtuigd dat dit spel voor heel veel mensen heel leuk uit kan gaan pakken niet alleen door de progressieve jackpot maar ook door het uitbetalingspercentage van 95,4% dat zijn wel heel veel kansen op hoge prijzen natuurlijk.

Scatter symbool Fishy Fortune

Het scatter symbool in de vorm van een schelp met daarin een parel zal je hele leuke prijzen kunnen gaan opleveren. als je namelijk 2 van deze symbolen krijgt verspreid over je rollen dan heb je al een leuke prijs te pakken maar mocht het nu zo zijn dat je er 3, 4 of 5 verspreid over de 5 rollen krijgt dan heb je geluk je hebt dan namelijk free spins gewonnen met een verdubbelaar. met 3 symbolen heb je namelijk 10 free spins gewonnen. Met 4 symbolen 20 en met 5 symbolen 30 de vermenigvuldiger zal te vinden zijn bij het winstplan en op die manier kan je precies zien met welk aantal je prijzen vermenigvuldigd zullen gaan worden in Fishy Fortune.

Wild symbool Fishy Fortune

In dit videoslot is het wild symbool niet alleen een plaatsvervanger voor andere symbolen maar ook een geweldig hoog uitkerend symbool opzich. Met 2 van deze symbolen heb je namelijk al een prijs te pakken. Het wild symbool kan zoals eerder verteld dus de plaats innemen van andere symbolen waardoor er meer kansen worden gecreëerd op winlijnen.

Inzet Fishy Fortune

In het videoslot Fishy Fortune is er qua inzet eigenlijk vrij weinig mogelijk dit komt doordat je de winlijnen het bet level en de coin value alle niet kan aanpassen. Je zal dus met 1 euro per druk gaan spelen per beurt en daar zal je het dan ook mee moeten doen tijdens dit jackpot videoslot. Dit hoeft natuurlijk geen ramp te zijn want daar tegenover staat dat je wel vaak kunt drukken om prijs te maken op die jackpot van Fishy Fortune.