Beetle Frenzy

Beetle Frenzy Klassieke Slot

In dit videoslot van Netent staan de kevers centraal. In dit authenieke videoslot zal je verschillende symbolen tegenkomen die je ook kan vinden in de achtertuin. Er zit ook een druk achtergrond muziekje in het spel verweven dat er wel voor zorgt dat het spel iets meer spanning krijgt dan dat er in eerste instantie is.

Mocht je het spel nou niks vinden dan kan je er altijd voor kiezen om link onderin de geluidsoptie af te zetten. Op de achtergrond is ook nog eens gras te vinden zodat het lijkt alsof je, je echt in de tuin bevind. Voor de rest beschikt dit videoslots van Netent over veel extra’s en is het een goed uitgewerkt videoslot net zoals Mega Joker, Gold rush en Tiki Wonders. Ook deze spellen zijn van alle nieuwste graphics van Netent voorzien en zien er dus ook zeer goed uit net zoals Beetle Frenzy.

Dit videoslot van Netent is eigenlijk het zelfde principe als een fruitkast alleen zal je met het spel Beetle Frenzy over andere symbolen beschikken zoals de kevers en de bloemen. Ook het design van de kast is zeer goed uitgewerkt waardoor het lijkt alsof je op een echte kast aan het spelen bent. Deze spellen van Netent zijn nog niet te spelen op de Ipad zoals met de meeste authentieke slots het geval is maar ook dit is iets wat er langzamerhand allemaal wel gaat komen.

Details videoslot Beetle Frenzy

Het spel beschikt over maar liefst 9 rollen en 5 winlijnen. Deze winlijnen zijn voor de rest ook niet aan te passen en deze zullen dan ook blijven staan. In dit videoslot zit ook een wild symbool in de vorm van een kever en een aantal andere leuke features. Zo heb je de catch a bug feature, Flower frenzy en de lucky spin.

Al deze verschillende symbolen zorgen ervoor dat je nog meer spanning in dit authentieke videoslot van Netent krijgt. Als je daarna nog extra dingen wil weten dan is het ook altijd mogelijk om eens een kijkje te nemen op de paytable die te vinden links op de kast. Met een uitbetalingspercentage van 94% is er bij de Beetle Frenzy ook nog eens veel win kans en dat is waarschijnlijk ook waarna je opzoek bent.

Wild symbool Beetle Frenzy

Het wild symbool in dit videoslot heeft eigenlijk vrij weinig extra toevoeging het enige wat dit symbool namelijk doet is het vervangen van andere symbolen. Door dat dit symbool andere symbolen kan vervangen zijn er meer winkansen en is het wat makkelijker om iets op je winlijnen te krijgen.

Flower frenzy bonus Beetle Frenzy

Als je 3 bloemen van de zelfde kleur op een win lijn krijgt dan zal dit spel worden geactiveerd je zal dan nog een keer spinnen en er zal dan ook een soort van rat van fortuin zijn het zal eerst de rollen laten draaien en daarna de symbolen die er omheen staan. Heb je het symbool te pakken op het rat van fortuin die ook op je winlijnen staat dan heb je prijs.

Catch a bug bonus Beetle Frenzy

Het catch a bug bonusspel werkt als volgt tijdens dit Ipad videoslot van Netent. Als je namelijk 3 glazenpotten op een winlijn krijgt dan zal dit spelletje worden geactiveerd. er komen dan 9 potten op je beeldscherm waar prijzen en kruizen achter verborgen zitten zodra je de potten hebt met een prijs erachter dan zal je steeds hogere prijzen krijgen maar zodra je het kruis te pakken hebt dan is het ook in een keer afgelopen.

Lucky spin Beetle Frenzy

als je op elke hoek hetzelfde symbool krijgt dan zal deze lucky spin worden geactiveerd en dit wil heel simpel zeggen dat de middelste rol nog een keer zal gaan spinen zodat er kansen worden gecreëerd op nog hogere prijzen.

Inzet Beetle Frenzy

De inzet van dit videoslot kun je aanpassen door op het knopje te drukken met bet level en door de coin value aan te passen. De maximale inzet op het videoslot is 25 euro per druk en de minimale inzet is 10 cent.