Jackpot 6000

Jackpot 6000
Jackpot 6000 Klassieke Slot

Dit klassieke videoslot van Netent is er echt een zoals je hem het liefst zou zien staan in je plaatselijke café. Met al de terugkomende figuren zoals de joker en de verschillende fruitsoorten is het een slot wat voor veel mensen heel herkenbaar zal zijn. Ook het geluid als je zal gaan spinnen zal heel herkenbaar zijn en dat is natuurlijk leuk om te zien.

Zo hoef je niet meer te reizen om een van de leuke slots in zijn soort te spelen maar kan je dat nu gewoon doen van achter je computer. Het zal ook voorlopig nog even van achter je computer moeten want het klassieke videoslot Jackpot 6000 is momenteel nog niet voor Ipad gemaakt.

De uitstraling van het videoslot zal er ook zeker niet slecht aan toe zijn want in het online slot zit zelfs een gat gemaakt waar je vroeger je munten in moest doen. Deze dingen die Netent toch steeds terug laat komen zorgen ervoor dat het toch een beetje jeugd sentiment word om de spellen te gaan spelen. Ben jij dus van de authentieke slots dan zijn spellen als Beetle Frenzy, Super Nudge 6000 en Gold Rush een goed alternatief om ook eens te proberen. Deze spellen zijn ook te spelen in de Netent casino’s

Details videoslot Jackpot 6000

In het videoslot zitten 3 rollen gebouwd met daarover 5 winlijnen verspreid. Het spel heeft een zeer hoog uitbetalingspercentage van 98,8% en dit is een van de hogere percentages die je zal gaan vinden op een online videoslot. Er zit geen wild symbool of scatter in het videoslot verwerkt maar wel een doorgok mogelijkheid en een supermeterspel.

De paytable is niet te vinden in een aparte button maar alles staat zeer overzichtelijk aangegeven aan de bovenkant van de rol. Als je dus even niet weet wat een bepaald symbool je op kan gaan leveren dan is daar meestal het antwoord wel te vinden. De jackpot die er te winnen is op dit videoslot en de titel verraad het eigenlijk al namelijk 6000 punten in Jackpot 6000 zit dus een zeer hoge bonus die uitgekeerd zal worden naar je inzet. Deze prijs zal worden uitgekeerd wanneer je, je al je rollen vol krijgt met het joker symbool.

Verdubbelingsspel Jackpot 6000

Het verdubbelingsspel kan je gaan doen wanneer je een prijs hebt gewonnen. Je kan dan een bepaald bedrag wegzetten en de rest door gokken of gelijk alles op kop of munt zetten. Je zal namelijk 2 muntjes te zien krijgen rechts onderin de kast en als het valt op het symbool wat jij hebt gekozen dan zal je bedrag verdubbeld gaan worden. Maar als je het fout hebt dan ben je in een klap je gehele prijzen pot kwijt of je moest zo slim zijn om nog wat geld achter de hand te houden zodat je alsnog een kleine prijs binnen kan halen in de spin.

Supermeter spel Jackpot 6000

Deze feature kan alleen geactiveerd worden wanneer je met de max bet speelt in Jackpot 6000. Je krijgt dan bepaalde punten die je kan opdraaien. In het supermeter spel zijn hogere prijzen te winnen dan in het gewone spel. Je kan al die punten opdrukken maar je kan er ook voor kiezen om op een van de 2 knoppen overdragen of incasseren te drukken als je al eerder wilt stoppen met het bonusspel van Jackpot 6000.

Inzet jackpot 6000

De inzet kan je aanpassen door onder andere het bet level aan te passen. je kan ook je coin value aan te passen door met 10 cent, 20 cent, 50 cent of 1 euro per druk te spelen. Al deze elementen zullen van invloed zijn op de inzet die je zal gaan doen. De maximale inzet op het videoslot is dan ook 10 euro per druk en de minimale inzet is 10 cent per druk.