Lucky 8 Line

Lucky 8 Line
Lucky 8 Line Klassieke Slot

Dit is een echt authentiek videoslot van Netent. In deze Lucky 8 Line zit namelijk alles wat je gewend bent van een ouderwetse fruitkast. Alle bekende fruitsoorten die je gewend bent zullen ook terug te vinden zijn in dit videoslot van Netent en dat is natuurlijk ook een van de redenen waarom dat je de authentieke videoslots op de eerste plaats zou willen spelen.

Nog niet veel van deze authentieke NetEnt videoslots zijn te spelen op de Ipad maar dat is iets wat zeker niet de pret zou mogen drukken. Het design van het videoslot laat je aanvoelen alsof je zelf achter een van deze kasten zit in het cafetaria of andere horeca gelegenheid. Ook de muziek die je zal horen als de kast zal gaan spinnen doet je oudere tijden herleven. Netent heeft er alles dus aan gedaan om de authentieke videoslots zo goed mogelijk naar je zin te maken. Dit is overigens niet alleen het geval bij het slot Lucky 8 Line maar ook bij spellen zoals Pirates Gold, Safari Madness en Magic Love.

Deze spellen zullen er ook allemaal zo uitzien alsof ze rechtstreeks vanuit het café op je beeldscherm zijn geplakt. Kan jij dus wel genieten van deze prachtige videoslots dan zijn de spellen van Netent precies in je straatje. Door dat je het warme gevoel meekrijgt van een echt casino of café zal je ook haast niet merken dat je eigenlijk van achter je computer het spel aan het beleven bent.

Videoslot details Lucky 8 Line

In het online videoslot van Netent zitten niet veel extra features waardoor het spel spannender gemaakt word. Het videoslot bevat geen wild symbool en ook geen scatter symbool. Verder zit er ook geen bonusspel in het videoslot Lucky 8 Line verwerkt en daar krijg je dus ook geen extra spanning van. Het enige waarmee je dus prijzen kunt winnen op dit videoslot is door de symbolen die er in het videoslot zitten het hoogst uitkerende symbool die te vinden is op dit videoslot is het symbool van de 7.

Verder zijn er nog veel meer andere mogelijkheden waar prijzen mee te pakken zijn maar deze staan allemaal in de paytable aangegeven. Het spel is dus de eenvoud zelven en dat is voor de meeste spelers een hele opluchting. Je hoeft namelijk niet allerlei moeilijke bonusspellen te onthouden het is gewoon ee kwestie van het juiste symbool krijgen op de juiste winlijn.

Het online videoslot Lucky 8 Line is een spel welke te spelen is op 9 rollen met een maximaal aantal van 8 winlijnen die verspreid zitten over deze rollen. Mocht je dus besluiten dat je toch niet met zoveel winlijnen wil spelen dan kan je dat later altijd nog aanpassen. De rollen zijn overigens niet aan te passen en ja zal dus ten alle tijden met 9 rollen spelen.

Inzet bij Lucky 8 Line

De inzet die je kan doen bij het videoslot Lucky 8 Line zal afhangen van het aantal winlijnen waarmee je speelt. Ook is het mogelijk om te wisselen tussen 10 en 20 cent per druk deze dingen zullen allemaal van invloed zijn op de grote van de inzet die je zal gaan doen op dit klassieke videoslot van Netent. De maximale inzet die je namelijk kan doen op dit videoslot is 12 euro 80 en de minimale inzet is maar 10 cent.

Voor de grote speler is het dus ook altijd mogelijk om ontzettend hoge prijzen te winnen. Deze hoge prijzen waren er sowieso wel te winnen want Lucky 8 Line heeft namelijk een uitbetalingspercentage 96,8% en dat is voor ieder spel zeer hoog te noemen en dus ook voor dit klassieke videoslot van NetEnt.