Magic Love

Magic Love
Magic Love Jackpot Slot

Dit klassieke videoslot van Netent gaat over de liefde en dit kan op allerlei manieren worden geïnterpreteerd je kan namelijk liefde hebben voor het spel of voor het geld wat er te winnen valt op de kast.

Je kan er namelijk allerlei leuke dingen mee kopen en die dingen die je van het te winnen geld op deze kast kan kopen worden ook uitgebeeld in verschillende symbolen op dit videoslot. Zo heb je het videoslot van de auto en de ring en al deze symbolen zorgen ervoor dat je wel iets hebt om naar toe te spelen op dit videoslot. Dit authentieke videoslot is dus geen fruitkast zoals de meeste van deze ouderwetse kasten. Er zitten in het videoslot Magic Love namelijk goed uitgewerkte symbolen die het spel wat meer uitstraling geven.

Het videoslot Magic Love is dus wel een andere kast als spellen als Jackpot 6000 en Super nudge 6000 het spel heeft wel wat meer weg van het spel Beetle Frenzy alleen zijn er in dit authentieke videoslot niet zoveel extra features te vinden en is dus ook voor iedereen net iets toegankelijker. De geluiden die je zal gaan horen op het videoslot zorgen ervoor dat je nog net dat beetje extra beleving krijgt in het videoslot wat je ook wel nodig hebt want het spel Magic Love moet het ook vooral hebben van zijn lay-out en prachtige graphics.

Videoslot details Magic Love door Netent Ipad

Het spel is vrij recht toe recht aan alleen kan je wel met ontzettend veel winlijnen spelen over de 9 rollen kan je namelijk met 64 winlijnen spelen en voor een klassieke kast is dat heel veel. Voor de rest zijn er vrij weinig extra’s in het videoslot te vinden zoals een wild of een scatter symbool. Ook is er geen bonusspel in verwerkt en zal het voor de meeste mensen dan ook niet zo ingewikkeld zijn om te begrijpen.

Voor de mensen die het dan nog steeds niet begrijpen is er een paytable links onderin het videoslot te vinden waar je alles nog eens rustig door kunt lezen voor dat je aan het spel zal gaan beginnen. Ook als je geen zin hebt in het muziekje wat je krijgt wanneer Magic Love zal gaan spinnen dit kun je ook gewoon afzetten links onderin het videoslot. Op deze manier hoef je niet telkens het zelfde deuntje aan te horen maar kan je ook gewoon muziek van je zelf bijvoorbeeld aanzetten.

Inzet bij Magic Love

Bij dit soort online videoslots is het altijd wel handig om met de maximale inzet te spelen. Dit komt omdat je anders de kans op bonusspellen mis kunt lopen. Je kan je inzet aanpassen door de hoeveelheid winlijnen je kan namelijk een soort van verdubbelaar op je winlijnen zetten. Je kan namelijk kiezen tussen 1 tot en met 8 per winlijn met een hoe hoger aantal je speelt des te hoger je inzet ook zal zijn op dit klassieke slot Magic Love. De maximale inzet die je kan doen op dit videoslot is het mooie bedrag van 12 euro en 80 cent per druk en de minimale inzet op het videoslot zal 10 cent per druk bedragen.

Conclusie over het spel Magic Love

Door dat het een eenvoudig videoslot is, is het zeer eenvoudig om eens te gaan spelen je hebt er namelijk geen kennis van zaken voor nodig om te begrijpen wat er in dit videoslot allemaal voorkomt. Ook kan je een duidelijke lijn terug zien in dit videoslot en de andere klassieke slots van Netent en dat komt omdat ze alle op een prachtige kast worden gespeeld de graphics zijn dus van groot belang bij deze aanbieder en dat is goed terug te zien in het videoslot Magic Love.