Mega Joker

Mega Joker
Mega Joker Klassieke Slot

Dit online videoslot van Netentertainment is een authentiek fruitslot waar de jokers en de zevens een grote rol spelen. Dit videoslot is nog niet online gebracht in de touch® versie maar omdat het er wel aan zit te komen zal dat niet al te erg zijn. Het online videoslot heeft een progressieve jackpot net zoals Tiki Wonders, Icy Wonders en Geisha Wonders.

Mega Joker is een online videoslot wat er ook zo uit ziet als een authentiek videoslot zodat het aanvoelt alsof je weer in je plaatselijke café bent beland er zijn overigens wel veel hogere prijzen te winnen op dit videoslot dan in je plaatselijke café. Dit komt doordat er zoals eerder verteld een progressieve jackpot aan dit videoslot verbonden zit. deze jackpot kan steeds hoger worden naarmate dat er meer spelers het videoslot gaan spelen. Al het fruit wat je ook gewend bent van de normale videoslots zal je dus ook zien in dit videoslot van Netent.

Het spel wat wel bekend is, is nog niet te spelen op de Ipad op dit moment maar dat is iets wat wel gaat komen op ten duur. Het spel heeft ook een hele strakke lay-out waardoor het spel zeer overzichtelijk en duidelijk blijft. Ook de geluiden die er in het videoslot voorkomen zorgen ervoor dat je weer meegenomen word naar het plaatselijke café waar je wel eens een hele avond op zo’n kast kon blijven drukken.

Ook zit het grafisch wel snor met Mega Joker en daarom heeft het ook geen spetterende features nodig. Alle fruitsoorten die je wil zijn te vinden in deze kast van Netent.

Details videoslot Mega Joker

Dit videoslot van Netent heeft naast zijn normale spel eigenlijk vrij weinig extra’s dit zal eigenlijk niet al teveel problemen opleveren met dit videoslot en dit komt omdat er zal zo’n hoge prijzen te winnen zijn in het videoslot. Je zal van oorsprong gaan spelen met 5 winlijnen en 5 rollen maar je kan wel op 2 verschillende kasten spelen. Let wel op dit kan alleen als je met de maximale inzet speelt.

Je zal dan naar de winst kunnen collecten maar ook door kunnen spinnen waardoor de kansen nog grotere worden op een grote prijs. Dan ga je naar het super meter spel. Die zal heel de tijd optellen tussen de 20,40,100 en de 200. Je zal met deze punten kunnen spinnen op de bovenste rol waarnaar er de progressieve jackpot gewonnen kan worden.

De progressieve jackpot zal gewonnen worden in dit videoslot wanneer je een combinatie krijgt van verschillende symbolen. Let wel op bij het spelen want de progressieve jackpot die aangegeven staat op het videoslot loopt 30 seconde af van wat het in werkelijkheid is. Dit betekend dat iemand je voor kan zijn maar daar moet je natuurlijk niet op rekenen. Het spel Mega Joker heeft dus alles wat je in een klassiek videoslot wil zien.

Inzet Mega Joker

In het online videoslot Mega Joker kan je niet kiezen uit het aantal winlijnen waarmee je gaat spelen dit zullen er namelijk standaard 5 zijn. ook kun je aanpassen met welke coin value je wil gaan spelen dit kan in Mega Joker namelijk 10 cent 20 cent maar ook 1 euro zijn. De maximale inzet waarmee je kunt spelen in dit videoslot is 10 euro en de minimale inzet is 0,10 cent. Zo is er van alles mogelijk in dit spetterende videoslot van Netent. Let wel op dat je met de maximale inzet moet spelen om kans te maken op de volledige progressieve jackpot. In het online videoslot Mega Joker zit dus alles verwerkt wat je ook verwacht van zo’n authentiek videoslot.