Pirates Gold

Pirates Gold Klassieke Slot

Iedereen zal wel eens gehoord hebben over de piraten en ook dat deze een van de beruchtste rovers zijn van de zeeën. Deze rovers beschikte over enorme hoeveelheden buit en hoe leuk zou het nu zijn als jij een beetje van deze buit kan winnen op dit videoslot van Netent. Dit videoslot staat namelijk helemaal in het thema van de piraten en niet alleen over de piraten maar voornamelijk de buit waarover ze beschikken.

Met prachtige graphics is het de bedoeling dat deze zeerovers als het ware uit het scherm komen wandelen van dit authentieke videoslot. Er zijn ontzettend veel verhalen uitgebracht over de piraten en misschien is de bekendste kapitein nog wel kapitein haak van de serie Peter pan ook heb je gehele films die over deze bevolking gaat namelijk een film als Pirates of the Caribbean die bijna iedereen wel kent. In dit videoslot zullen allerlei elementen terugkomen die je graag wil zien in zo’n soort videoslot. Dit videoslot valt namelijk samen met spellen als Safari Madness, Magic Love en Jackpot 6000 onder de klassieke videoslots. Pirates Gold is ook voorzien van leuke geluidseffecten waardoor het lijkt alsof je, je midden op een boot bevind.

Videoslot details Pirates Gold

In het videoslot Pirates Gold zitten 10 x 9 winlijnen die verdeelt zijn over 5 rollen. Je kan namelijk een soort van verdubbelaar op je winlijnen zetten waardoor je nog hogere prijzen kunt winnen bij een winst. In het spel zitten allerlei leuke functies waardoor het een nog leuker geheel word. Zo zit er een bonusspel in en zeer hoge andere prijzen die het spel net dat beetje extra geven ook zit er een duidelijke paytable in het spel verweven waar je bij vragen natuurlijk altijd op terug kan vallen mocht dat nodig zijn. Ook kan je als je zou willen het geluid uitschakelen of met volledig beeld gaan spelen.

Het symbool welke het hoogste uitkeerd in dit videoslot is het symbool van schatkist waarmee je ontzettend veel punten mee kan scoren. Het videoslot Pirates Gold is nog niet te spelen op de Ipad maar dat is wel een platform waar het spel zeker compatible voor word gemaakt.

Bonusspel Pirates Gold

In het spel zitten als het ware 2 bonusspellen die wel door het zelfde symbool worden getriggerd. Het bonussymbool zal namelijk beginnen wanneer je 3 symbolen van een piraat op een actieve winlijn krijgt. Je zal dan naar een nieuw scherm gaan en 4 bootjes zien varen. Je zal zelf met 2 pijlen een kanon kunnen besturen.

De bedoeling is in ieder schip is er een schat verborgen aan jou is het dus de taak om de hoogste prijs te vinden. Er is overigens een schip bij die geen schat verstopt maar een gouden sleutel. Als je deze weet te vinden dan zal je naar het andere bonusspel verhuizen. Dit videoslot zal eigenlijk volgends het zelfde principe gaan je zal namelijk schatten moeten gaan openen.

In deze schatkisten zitten net iets hogere prijzen dan in de schepen en daarom is het een mooie vooruitgang als je naar dit extra bonusspel word geleid. Het bonusspel zorgt er dus voor dat de vernieuwing aan het spel te zien is en dat het geen ouderwets videoslot zoals je misschien wel zou verwachten.

Inzet Pirates Gold

Je kan bij dit videoslot alleen maar met 10 cent inzetten per druk het is dus alleen mogelijk om doormiddel van je winlijnen en het bet level je inzet aan te passen. Door dat je met 1 9 maar ook met 90 winlijnen kan spelen zal je altijd veel verschil kunnen creëren in je videoslot op het gebied van inzet. In Pirates Gold is het dus altijd mogelijk om het spel zo aan te passen dat het spel het beste is voor jou.