Safari Madness

Safari Madness
Safari Madness Klassieke Slot

Dit online slot van Netent is volledig in een safari thema. Ook aan de graphics zou je in eerste instantie niet zeggen dat het een klassiek videoslot is en dit komt omdat alles er zo goed en verzorgd uitziet. Dit is overigens niet alleen het geval bij het online videoslot Safari Madness maar ook bij spellen als Magic Love, Jackpot 6000 en Super Nudge 6000 al deze spellen zijn namelijk van leuke graphics en extra’s voorzien.

In dit videoslot zal je meegenomen worden de wildernis is tussen de verschillende dieren moet jij opzoek gaan naar die fantastische prijzen die op jou liggen te wachten. Als er prijzen vallen dan zal je dat ook wel merken op dit videoslot want heel de kast gaat dan geluiden maken.

Deze dingen zorgen ervoor dat het spelen spannender word en meer speelervaringen met zich meebrengt. Er zijn ook nog eens ontzettend veel dieren te vinden in dit videoslot die het spel de kleur en het thema meegeven wat het ook nodig heeft. Ben jij dus wel een dare devil en durf jij de wildernis in te gaan in dit videoslot van Netent dan is dit je kans. Het spel wat je kan spelen op de computer is op dit moment alleen daarop te spelen wellicht heb je al eens gehoord over de Netent Ipad spellen maar daar is dit videoslot er nog geen van. De verwachting is wel dat ook dit videoslot te spelen zal gaan worden voor Netent.

Videoslot details Safari Madness

Het videoslot Safari Madness zal niet over extra’s beschikken zoals bonusspellen en andere dingen zoals scatter bonussen free spins en wild symbolen dit is in principe ook niet nodig als je kijkt naar het uitbetalingspercentage van dit videoslot van maar liefst 97,4 % dit wil zeggen dat de kansen voor jou er toch inzitten zonder al deze extra’s. Het videoslot beschikt over 9 rollen met daaraan 64 winlijnen verbonden. Je kunt deze winlijnen veranderen door op de button te drukken waar lines opstaat. Je zal dan met minder of meer winlijnen kunnen gaan spelen en dat is fijn om te weten dat je zelf de keuze hebt over het aantal winlijnen waarmee je kunt gaan spelen.

Als je het even niet begrijpt kan je ook altijd terugvallen op de paytable in Safari Madness. Hierin staat alles aangegeven wat je nog zou willen weten over het videoslot zoals de bedragen die er te winnen zijn met de verschillende symbolen en combinaties.

Ook als je zonder de constante geluiden van het spel wil spelen dan kan je besluiten om dit af te zetten links onderin het videoslot. Safari Madness is een videoslot die nog niet op de Ipad beschikbaar is maar wel hele hoge prijzen kan geven en is dus zeker de moeite waard om toch een keer te gaan proberen bij een van de Netent casino’s.

Inzet Safari Madness

De inzet bij het videoslot Safari Madness kan je aanpassen door middel van bijvoorbeeld de coin value te veranderen. je kan kiezen om met 10 cent per druk te gaan spelen maar ook om met 20 cent per druk te spelen en zo kan je uiteindelijk zelf bepalen wat je maximale bet zal zijn op dit videoslot. Ook door de winlijnen aan te passen zal je vanzelf gaan merken dat er heel veel mogelijk is om nog te veranderen in dit videoslot.

Je kan maximaal 12 euro 80 inzetten op dit videoslot per druk en dat is nog wel een verschil met de minimale inzet die het magere bedrag van 10 cent is. Het is dus zeker mogelijk om het spel zo aan te passen zodat het precies bij jou past en dat je optimaal kunt genieten van dit leuke authentieke videoslot van Netent.