Super Nudge 6000

Super Nudge 6000
Super Nudge 6000 Klassieke Slot

Deze online slot machine zal je echt laten denken alsof je in het plaatselijke café bent aangekomen. Je zal namelijk al deze klassieke elementen terug zien in het videoslot Super Nudge 6000. Van de geluidseffecten tot aan de graphics en symbolen alles ziet er authentiek uit zoals het ook hoort.

Met symbolen zoals de druiven en de pruimen is het altijd genieten geblazen op dit soort gokkasten. Een voordeel van deze kasten in tegenstelling van wat je vroeger wellicht zag in het café is dat je op deze kasten wel hele hoge prijzen kunt winnen. Er zijn meer van dit soort authentieke videoslots die Netent op de markt heeft gebracht een paar van deze spellen die dat zijn, zijn Beetle Frenzy, Mega Joker en Gold Rush.

Het verschil is alleen dat er bij de spellen Mega Joker en Gold Rush ook nog eens een Progressieve jackpot aan het slot vastzit. Het videoslot heeft ook een klassieke achtergrond waardoor het lijkt alsof je, je echt in een ouderwets weg restaurant bevind.

Videoslot details Super Nudge 6000

Het videoslot heeft 2 aparte kasten als het ware allebei deze kasten hebben 3 rollen met daaraan 5 winlijnen. Deze winlijnen zijn aan te passen aan de hoeveelheid die je inzet als je bijvoorbeeld met de minimale inzet speelt dan zal je maar 1 winlijn krijgen maar speel je met de maximale inzet dan zal je de maximale 5 winlijnen krijgen om mee te spelen. Er zit ook een soort van bonusspel in het videoslot je kan alleen bij dit bonusspel komen als je met de maximale inzet speelt anders is het niet mogelijk om bij dit bonuspel te komen in Super Nudge 6000. Er zit geen paytable in dit videoslot als je vragen hebt over de prijzen die er te winnen zijn dan kan je aan de zijkant van het videoslot zien met welke symbolen welke prijzen er te winnen zijn.

Op de Ipad is dit NetEnt spel op dit moment nog niet compatible het is wel in de lijn der verwachtingen dat dit in de komende tijd wel zal gaan gebeuren. Mocht je nu even geen zin hebben in al die geluiden terwijl je aan het spinnen bent dan kan je links onder bij het videoslot er ook voor kiezen om het geluid af te zetten ook is het zo mogelijk om de grote van het beeld aan te passen om zo bijvoorbeeld met volledig beeld te gaan spelen.

Bonusspel Super Nudge 6000

Je hebt, als je een prijs hebt gewonnen met de maximale inzet, de keuze om te gaan innen maar ook om door te spinnen. Als je ervoor kiest om door te spinnen dan zal je naar het bovenste scherm worden verwezen. als je besluit om met 20 in te zetten dan krijg je 1 duw. Ook het Engelse woord voor duw is Nudge en daar komt ook de naam Super Nudge 6000 vandaan. Tijdens dit bonusspel zijn de kronen zeer belangrijk en dat komt omdat met deze symbolen de maximale prijs te winnen is die wel kan oplopen tot het mooie aantal van 6000 punten en dat is nog een prijs die gerelateerd is aan de naam van het klassieke slot.

Inzet bij Super Nudge 6000

De inzet van het videoslot Super Nudge 6000 kan je aanpassen door je coin value aan te passen. Het zou een verspilde kans zijn om niet met de maximale inzet te spelen en dit komt omdat je dan veel extra’s mis kunt lopen. Ook als je bekijkt wat het uitbetalingspercentage is, is het zeker de moeite waard om gewoon eens met 10 euro per draai te gaan spelen. Het uitbetalingspercentage is namelijk 97,4% en dat is aan de hoge kant natuurlijk. Als je toch liever iets rustiger aan wilt beginnen dan kan je er ook voor kiezen om met de minimale inzet te gaan beginnen van 10 cent per druk.