Blackjack Double Exposure

Blackjack Double Exposure Tafelspel

Bij Blackjack Double Exposure is net als Baccarat een kaartspel en heeft dezelfde regels als Blackjack je zal bij deze versie alleen het spel spelen in een iets andere vorm. Deze zeer leuke Netent en Ipad variant toont aan dat er genoeg te verzinnen is met betrekking op het Blackjack.

Bij Blackjack Double Exposure kan je kiezen of je met een hand tegen de bank speelt of met 2 of 3. Bij het normale Blackjack zal je maar 1 van de 2 kaarten van de bank mogen zien bij Blackjack Double Exposure krijg je echter de 2 kaarten van de bank/ dealer al van meet of aan te zien. Hierdoor krijg je het gevoel dat er nog meer te winnen valt.

Details en Werking Blackjack Double Exposure

Het uitbetaling percentage is theoretisch vastgesteld op 99,36% en het kaartspel wordt gespeeld met 6 stokken van 52 kaarten. Voor aanvang van iedere ronde zullen deze 312 kaarten geschud worden. De werking van het kaartspel Blackjack Double Exposure is niet moeilijk. Je kan hierbij kiezen om met 1,2 of 3 aparte inzetten tegen de bank/ dealer te spelen.

Dit doe je door eenvoudig weg op een van de coin waarden te drukken en vervolgens het aantal wat je wilt in zetten neer te leggen op de lege kaartplekken op de tafel. Wil je met 3 handen spelen zet dan op alle 3 de plaatsen je inzet. Wil je met 1 of 2 handen het spel spelen zet dan ook maar 1 of 2 keer in. Hierbij maakt het niet uit welke plaats je open laat. De naam Blackjack Double Exposure geeft het al aan, dubbel blootgesteld. Alle kaarten die op tafel liggen zijn open dus ook de 2 kaarten van de dealer.

De waarden van de kaarten is zoals de waarden vastliggen bij ieder blackjack spel welke ook te vinden zijn op de Netent Ipad site. De 2 tot en met de negen tellen dan ook als 2 tot en met de negen. De 10 en de plaatjes tot en met de koning tellen voor 10 en de aas voor 1 of 11.

Het doel van dit leuke kaartspel is om 21 te halen of hier in ieder geval zo dicht mogelijk bij te komen. Hoe dichter je in de richting van de 21 komt hoe groter de kans is dat je de dealer verslaat. Krijg je bij de eerste 2 kaarten een kaart met de waarde 10 en een kaart met de waarde 11(een aas dus) dan heb je Blackjack. Bij direct 21 versla je de tegenstander als die geen direct 21 heeft altijd. Is het gelijk en heeft zowel de dealer als jij bij de eerste 2 kaarten 21 dan blijft de inzet staan. In alle andere gevallen van een gelijkspel wint de dealer. Bij een aantal van 17 of hoger moet de dealer passen.

De dealer mag dan geen kaart meer pakken. Heeft de dealer 16 of lager dan is deze verplicht om nog een kaart te nemen. Als speler mag je ten allertijden nog een kaart pakken. Dit kan je net zolang doen tot je past, 21 hebt of je jezelf kapot maakt. Maak je jezelf kapot dan kom je uit boven de 21 punten.

Verdubbelen bij Blackjack Double Exposure

Ook bij deze vorm van Blackjack is het mogelijk om te verdubbelen. Besluit je om de inzet te verdubbelen dan wordt je verplicht gesteld om nog een kaart te nemen. Verdubbelen mag alleen als je na de eerste 2 kaart een totale waarde hebt van 9, 10 of 11. Zit er echter een aas bij die je voor elf telt dan mag er niet gedubbeld worden. Dubbelen mag je ook doen als je al gesplitst hebt.

Splitsen bij Blackjack Double Exposure

Splitsen kan alleen als de eerste 2 kaarten hetzelfde zijn. Besluit je om te splitsen dan wordt de inzet van de eerste hand automatisch ook de inzet bij de tweede hand. Splits je met 2 azen dan krijg je er maar een kaart per aas bij waarnaar je automatisch past. In alle andere gevallen van splitsen mag je meerdere kaarten vragen. Verder geldt voor als je splits met azen dat als er dan een 10 bij valt je gewoon 21 hebt en dat dit niet wordt gezien als een Blackjack.

Inzet bij Blackjack Double Exposure

De minimale inzet van dit netent tafelspel is €1,- en de maximale inzet is € 40,-. Je kan bij het inzetten gebruik maken van de verschillende fiches rechts onder aan de speeltafels. De fiches hebben een waarde van €1, €5 en € 10.