Texas Holdem

Texas Holdem
Texas Holdem Tafelspel

Dit online tafelspel is een van de bekendste tafelspellen die je tegen zal gaan komen bij Netent. Het spel is niet al te moeilijk om te leren en zo kan ook iederen meedoen aan deze variant van poker. Binnen besloten kringen word dit spel ook al gespeeld en je zal het ook vast wel eens gezien of wellicht over gehoord hebben.

Als je het hebt over pokerspellen dan is Texas Holdem het bekendste poker spel. Er zijn nog meer uitstekende tafelspellen die overigens zijn te vinden bij Netent namelijk French roulette, European roulette en Caribbean Stud Poker. Er zijn al een paar tafelspellen op de Ipad te spelen maar dat is voor dit spel nog niet het geval deze is namelijk nog niet gemaakt voor Netent Ipad maar aangezien dat dit een van de populairdere pokerspellen is zal dat wel gaan komen in de nabije toekomst.

De tafel waarop je het spel op speelt is tot de details uitgewerkt waardoor het spel een stuk leuker word om te gaan spelen. De graphics van het tafelspel zijn sowieso heel goed te noemen. Het spel word gespeeld met een volle stok kaarten alleen de jokers zullen geen rol van betekenis spelen in het tafelspel Texas Holdem.

Werking tafelspel Texas Holdem

Aan het begin van het spel zal je in moeten gaan zetten. Dit doe je net zoals je in de echte casino’s ook tegenkomt met fiches. Op deze fiches staan de bedragen waar je per fiche mee inzet. Na dat je hebt ingezet krijg je 2 kaarten. Er zijn heel wat combinaties die kan doen met de kaarten waarmee je kan winnen. Hieronder krijg je de lijst te zien met combinaties die je kan doen bij het tafelspel Texas Holdem. Ook is het mogelijk om bij Texas Holdem het geluid af te zetten als je dat fijner vind.

Texas Holdem Handen

  • Pair : 2 dezelfde.
  • Two pair : 2x 2 dezelfde.
  • Three of a kind : dit krijg je als je 3 van dezelfde kaarten weet te krijgen bijvoorbeeld 3 j’s.
  • Four of a kind : is hetzelfde als three of a kind alleen moet je er nu niet 3 maar 4 van dezelfde soort hebben.
  • Flush : vijf kaarten van dezelfde soort bijvoorbeel 5 schoppen of 5 ruiten.
  • Straat : vijf kaarten in de juiste volgorde die van verschillende soorten mogen zijn bijvoorbeeld 2,3,4,5,6.
  • Royal flush : is eigenlijk hetzelfde als een straat alleen moet je nu niet alleen de kaarten in de juiste volgorde hebben maar ook nog eens van de zelfde soort met de aas als hoogste kaart . Een Royal flush wint het ook altijd van de straat en is dus ook hoger aangeschreven.
  • Straight flush : De straight flush werkt eigenlijk hetzelfde als de royal flush alleen hoeft deze niet op een aas te eindigen.

Als je denkt dat je goede kaarten hebt dan kan je ervoor kiezen om te betten. Dit betekend dat nog een keer de start inzet word ingezet. Als je toch nog twijfeld dan kan je altijd callen en dit betekend dat je niet hoeft in te zetten en dat het spel gewoon zijn voortgang kent. Mocht jij nu als winnaar uit de hoed komen dan word je inzet verdubbeld en kan je dus in een keer heel wat geld bijgeschreven krijgen. Bij het tafelspel Texas Holdem is het goed mogelijk dat je hoge prijzen er aan overhoud.

Inzet Texas Holdem

De maximum inzet die je kan doen bij Texas Holdem is 200 per spel de minimale inzet die je kan doen is 1 euro per spel maar dit zal altijd oplopen naarmate dat het spel zich vordert. Verder zijn er ook nog fiches van 5, en 10 je kan deze zolang inzetten tot je bij de 40 per bet uitkomt.