Alien Robots

Alien Robots Video Slot

Het videoslot Alien robots is door Net entertainment ontworpen en uitgebracht. In het videoslot zitten zowel winlijnen en het allpay win verwerkt. Het slot heeft als uitgangspunt robots van andere planeten of te wel buitenaardse robots. Deze robots komen op een leuke animatie achtige manier voor op de 5 rollen. Naast de robots kan je op het videoslot ook de symbolen vinden van de 10, boer vrouw koning en de aas.

Ook bevat Alien robots de Netent bekende symbolen zoals de wild en de scatter. Je kan 2 soorten wilds tegenkomen, de expanded sticky wilds die alleen te zien zijn in de free spins modus. En de basic wilds welke terugkomen in het basis spel. De free spins modus kan geactiveerd worden door de scatter symbolen. De winlijnen van het videoslot zijn in te stellen op een max van 30. Speel je het spel met alle winlijnen en je verdubbelt de inzet dan zal automatisch de allpay in werking treden die er voor zorgt dat er 243 winmogelijkheden ontstaan.

Door dat er bij Alien robots gebruik gemaakt wordt van 30 winlijnen en daarnaast nog het allpay systeem is de kans om iets te winnen groot. Het uitbetalingspercentage van het slot is theoretisch vastgesteld op 96,6 procent.

Uitleg videoslot

De basic wilds komen voor op elke rol van het basisspel. Valt er een wild symbool dan kan dit symbool een win opleveren door zich aan te passen aan de gevallen symbolen op de aanliggende rollen. Het basic wild symbool kan de waarde van alle symbolen aannemen maar niet de waarde van het scatter symbool.

Free spins bij Alien Robots

De free spins zijn te winnen in verschillende aantallen. Voor 3 scatter symbolen staan 10 spins, voor 4 scattersymbolen staan 20 spins en voor 5 scattersymbolen staan 50 spins. Het scatter symbool wat dit grote prijzen level doet activeren is de ufo. De wilds die bij de free spin voorkomen zijn niet hetzelfde als de wilds bij het basis spel. De wilds bij de free spin modus zijn de zogeheten expanded sticky wilds. Valt er een wild op een van de rollen dan verspreiden het zich over de hele rol.

Alle plaatsen op de rol zijn nu bezet met het wildsymbool. De wilds blijven bij de volgende spin allemaal staan terwijl de rest van de rollen opnieuw spint. Dit levert leuke situaties op. Meer free spins zijn in deze ronde te winnen als er opnieuw 3 of meer scatter symbolen vallen. Het kan zomaar gebeuren dat de free spins hierdoor oplopen tot in de honderd.

Inzet bij Alien Robots

Bij dit videoslot slot van Netentertainment kan er gekozen worden om met 1 winlijn te spelen. Dit is handmatig te verhogen tot een maximum aantal van 30 winlijnen is bereikt. Is het hoogste aantal winlijnen gekozen dan kan je de inzet nog eens verdubbelen om aan de 243 winmanieren te komen. Daarnaast is er te kiezen uit 10 verschillende inzet niveaus en 6 verschillende coin waarden namelijk €0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50. Om het eenvoudig te houden hebben wij van Netent Ipad ervoor gekozen om alleen een voorbeeld te geven van de minimale en maximale inzet bij 30 winlijnen.

  • Minimaal: Niveau 1 x €0,01 (coin waarden) = €0,30
  • Maximaal: Niveau 10 X €0,50 (coin waarden) =€75,-

Uitkeringen prijzen

Om te weten te komen hoe de prijsverdeling ligt ten opzichte van de voorkomende symbolen kan je een paytabel openen die zich op het videoslot begeeft. In deze paytabel vind je alle prijzen van dit videoslot terug. Ook kan er gezien worden hoe de scatter en wilds van het slot werken. Dit is handig voor als je de door ons gechreven werking bent vergeten.

Andere Netent spellen

Ben je op zoek naar nog meer leuke videoslot spellen. Kijk dan eens naar Victorious of naar Mythic maiden. Deze videoslots zijn zeker de moeite waard om ook eens te spelen. Bovendien is de kans om te winnen bij deze slots groot. Want ook voor deze Netent slots geld dat het uitkeringspercentage hoger is dan bij welk andere casino spellen producent dan ook.