Aliens

Aliens Video Slot

Dat Neten spellen weet te maken van allerlei thema’s is bekend. Het videoslot Aliens is daar weer een goed voorbeeld van. Het videoslot dat uit is gekomen april 2014 is gemaakt naar aanleiding van de bekende gelijknamige film uit 1986. De film geregisseerd door James Cameron is een vervolg van Ridley Scotts Alien welke voor het eerst te zien in 1979 en in die tijd een ware hit was. Het vervolg de film Aliens uit 1986 overtrof alle verwachtingen en werd maar liefst genomineerd voor 7 oscars.

Dit is voor Netent een aangrijpingspunt geweest om dit fantastische videolot op de markt te brengen. Een slot vol met spanning, prachtige 3d animatie waarbij wilds, re-spins en verschillende verdubbelaars veelvuldig voorkomen. Het videoslot is te spelen bij diverse online casino’s waarbij dit spel ook nog eens vriendelijk is gemaakt. Door toedoen van al deze features en het hoge uitbetalingspercentage denken wij van Netent Ipad dat dit een slot is die in de voetsporen zal gaan treden van Jack Hammer en Starburst.

Videoslot details Aliens

Het hoge theoretische uitbetalingspercentage van dit videoslot is 96,4%. Het is een slot met 5 individuele rollen waaraan 15 vaste winlijnen zijn gekoppeld. Zowel het niveau van inzet al de waarde van de munt zijn variabel en dus handmatig te verhogen of te verlagen. De speciale features en bonuslevels van het slot zijn: wilds, re-spins, de vermenigvuldiging en maar liefst 3 spel niveaus om precies te zijn the The Search, The Encounter, en The Hive. Voor de prijzen geldt dat er punten te krijgen zijn bij 3 of meer dezelfde symbolen op een winlijn en wel vanaf de meest linkse rol opeenvolgend naar de rechtse rol.

De wilds van het videoslot

Door toedoen van de wilds zal er een hoge win gecreëerd worden op de winlijnen. Tijdens het eerste spelniveau kunnen er wilds verschijnen op de tweede tot en met de vijfde rol. Het tweede niveau kunnen de wilds niet overal vallen. Bij dit niveau kunnen ze alleen op de middelste lijn vallen, dit is dus de middelste positie van de rollen, en alleen van de eerste ton en met de derde rol.

The Search, het eerste spelniveau

Het spel wordt gestart met dit niveau het is de bedoeling dat om zoveel mogelijk combinaties te krijgen die het vermenigvuldigingsfactor hebben. Iedere keer bij een vermenigvuldigingscombinatie zal de vermenigvuldigingsindicator een pijl opschuiven. Let wel op dat de indicator van Aliens ook weer naar beneden gaat bij ieder draai dat er geen prijs valt. Lukt het je om de 9 pijlen van de indicator vol te krijgen dan kan je aan het volgende niveau the Encounter beginnen, een waarmee al aardig wat gescoord kan worden.

The Encounter, het tweede niveau

De bedoeling van het tweede niveau is om tot niveau drie te geraken, dit kan door Aliens te doden. Na iedere draai verschijn in het midden van de 1ste, 2de en derde rol een zelfde symbool. bij iedere draai hoort zo zijn eigen vermenigvuldigingsfactor(afkomstig uit de vermenigvuldigingindicator). Dat houdt in dat u bij iedere draai minimaal 1 keer prijs heeft. Daarnaast wordt de ammo meter na iedere draai gevuld met een willekeurig aantal punten.

Hoeveel er gespaard wordt kan op de ammo clip meter bijgehouden worden. Lukt het om de ammo op pijl te houden dan blijf je in niveau 2 om Aliens met als doel zoveel alle Aliens te doden. Is de ammo meter leeg dan hodt het spelen in level 2 op en wordt niveau 1 opnieuw opgestart. Lukt het om voldoende ammo te behouden en dus alle Aliens te doden dan gaat niveau 3 van start.

The Hive, niveau 3

Ben je tot niveau 3 gekomen kan men 240 keer het aantal munt inzet winnen. Dit is te behalen door de buitenaardse koningin met haar nest met eieren uit te roeien. Hiervoor wordt een aantal van 5 re-spins, 4 ammoclips en een granaat beschikbaar gesteld. De schade die de koningin krijgt toegediend is bij te houden in een meter welke de Health meter wordt genoemd. Deze Health meter is te verdelen in 4 stukken en elk stuk bevat een bepaalde muntwaarde.

Is de koningin gedood aan het einde van dit level dan wordt er 240 keer het aantal munt inzet gewonnen. Aliens is te spelen diverse inzetten. De inzetten varieren tussen een minimale inzet van €0,15 en een maximale inzet van €150,-. Dit is handmatig in te stellen bij de inzet niveau welke de waarde aangeeft met hoeveel er gespeeld wordt per winlijn en bij de muntwaarde wat aangeeft welk geldbedrag een punt waard is.