Attraction

Attraction Video Slot

Als je een affectie hebt op alles wat met elektriciteit te maken hebt dan ben je op dit videoslot zeker niet aan het juiste adres. Je zal in dit nieuwe Netent videoslot, Attraction namelijk alles te zien krijgen wat met en omtrent elektriciteit te maken heeft. Je zal in een soort van oude elektriciteitscentrale terecht komen. Alles wat te maken heeft met elektriciteit zal je dus kunnen vinden in dit videoslot.

Je zal onder andere een speciaal apparaat tegen gaan komen die de weerkaatsing van de elektriciteit sneller zal laten verlopen. Dit specifieke apparaat werd ook gebruikt in Frankenstein waar Netent ook een videoslot over heeft gemaakt. Je zal in het videoslot van Netent gaan zien dat er dus heel veel verschillende elementen zijn wat of welke met stroom te maken hebben. Stroommeters en allerlei andere stroom opwekkende apparaten zal je dus tegen gaan komen in het videoslot Attraction.

De naam heeft ook wel iets te maken met elektriciteit. De vertaling van Attraction zal in het Nederlands namelijk aantrekkingskracht zijn. En dat is bij de symbolen zeker het geval. Geluidseffecten komen ook voltallig terug. Zo zal je in de Intro al verschillende geluiden gaan horen voor dat je daadwerkelijk aan het videoslot zal gaan beginnen.

Videoslot details

Graag wil je al de informatie op een eenvoudige manier nog eens terug gaan lezen. In de spellen van Netent zit daarom ook een speciaal element verwerkt. Je hebt hier namelijk de beschikking over een uitbetalingstabel. In deze tabel kan je alles terugvinden wat betrekking heeft tot het videoslot. De uitbetalingen die je zal gaan verwachten wanneer je bepaalde symbolen op het 5 rollen tellende videoslot weet te krijgen.

Maar ook kan je zien hoe dat de Wild symbolen in het videoslot in zijn werk zullen gaan. Deze ontbreken dan ook zeker niet in het videoslot. Een van de veel voorkomende kenmerken bij dit Netent Ipad videoslot is dat er free spins in te behalen zijn. Dit kan gebeuren wanneer je 3 of meer van de scatter symbolen verdeeld krijgt over de 5 rollen. Je zal dan automatisch in beeld een scherm krijgen waar op staat aangegeven hoeveel free spins je hebt gewonnen in het videoslot Attraction.

Dit speciale element komt niet alleen voor in het videoslot Attraction van Netent maar ook in verschillende andere spellen. Een voorbeeld van een spel waarbij je dit ook terug zal gaan vinden is Alien Robots. Dit spel is namelijk ook doormiddel van een aantal bonus elementen ingericht.

Inzet

Je kan op een aantal manieren gaan inzetten. Het is namelijk zo dat niet iedereen met de zelfde inzet wil gaan spelen op het videoslot Attraction van Netent. Een van de hoofdmiddelen om dit aan te gaan passen is doormiddel van het betlevel. Dit zal uitermate handig uit gaan pakken wanneer je met een hogere of een lagere inzet wil gaan spelen.

Ook je muntwaarde is een belangrijke factor wanneer je wil gaan spelen op een van de videoslots die Netent in het arrangement heeft. Je zal aan de muntwaarde of de Engelse benaming coin value kunnen gaan aflezen hoeveel geld je inzet op een videoslot als bijvoorbeeld Tales of Krakow. Het betlevel werkt als het ware namelijk als een vermenigvuldiger. Hoe hoger dat je betlevel is des te hoger je inzet zal zijn op dit videoslot.

Er zal behoorlijk wat verschil zitten als je zal gaan kijken naar de minimale en de maximale inzet. Het is namelijk zo dat er spellen bij zijn waar dit ontzettend zal gaan varieren. Dit kan dus voor veel mensen heel verwarrend gaan ogen. Daarom kan je door een aantal simpele aanpassingen te gaan doen aan het videoslot Attraction toch nog de inzet die je wenst realiseren.