Beach

Beach Video Slot

We verlangen allemaal naar een geweldige vakantie waarbij de zon, zee en de stranden volop aanwezig zijn. Of een dagje het stand is ook fantastisch. Het geeft ons het vakantiegevoel. Het is niet voor iedereen weggelegd om een dagelijks bezoek aan het strand te brengen of zelfs aan het strand te wonen. Hier kan zomaar verandering in komen door het spel Beach te spelen wat door Net Entertainment op de markt is gebracht.

Ze kunnen u niet de meteen een vakantie of huis geven, maar door het spel te spelen weet u nimmer wat de uitkomst hiervan zal zijn. Alle spelelementen die het videoslot zo aantrekkelijk maken zijn in het spel verwerkt zoals een geweldig stand met schelpen en zeedieren, voorzien van geluiden die afkomstig zijn uit de golven van de zee. U heeft direct het idee dat u op vakantie op het stand aan de zee ligt. Dit alles valt samen met de mogelijkheid tot het winnen van grote prijzen die kunnen leiden tot een vakantie op de Caribbean of het kopen van u strandhuis.

Dromen zijn nu geen bedrog meer! U kan het een kans geven om uw dromen waar te maken. Dit doet heel eenvoudig door het spelen van het zonnigste spel Beach die helaas iet door alle Ipad casino’s wordt ondersteunt en de parels uit de zee te vissen.

Winlijnen Beach

Met dit slot heeft u de mogelijkheid om het gehele jaar te genieten van de zon, ook tijdens de winter. Dit doet u eenvoudig door het slot te spelen. Netent is uitgegaan van het thema stand wat duidelijk voor ieder speler zichtbaar is. Het scherm is verdeeld in 5 kolommen ook wel reels genoemd en heeft 20 winlijnen. Deze worden zichtbaar als er een aantal symbolen een winnende combinatie maken.

In Beach draaien de symbolen niet, dit heeft u waarschijnlijk al opgemerkt. De symbolen worden aangespoeld door de golven van de zee dit in combinatie met de geluiden van golven die breken op het strand en de zeemeeuwen die boven de zee vliegen. De geluiden zullen u kalmeren tijdens het spel als u op zoek bent naar de parels, vissen en schelpen uit de zee. Netent Ipad weet zeker dat u geniet van dit vrolijke stand thema Beach wat door Netent op de markt is gebracht.

Symbolen Beach

Net als Gonzo’s Qusest vallen de symbolen naar beneden, toch werkt het bij dit spel niet iets ander. Bij het ander spel worden de symbolen omgedraaid en hier worden de afbeeldingen naar voren geschoven door golven. De zee zorgt ervoor dat vele spullen worden aangespoeld.

De schatten liggen voor het oprapen. Er zijn veel spullen op het strand te vinden zoals schatkisten, schelpen, zeesterren, flessenpost, kiezels en inktvissen. Daarnaast activeren bepaalde symbolen een geweldige feature wat kan leiden tot een bonusspel of een extra winmogelijkheid. Een voorbeeld hiervan is de Wild, Scatter en Free spins. Dit draagt erbij dat in tegenstelling tot andere stranden waar u geld aan het uitgeven bent maar misschien krijgt u nu een kans om veel geld te verdienen.

Wild functies Beach

Het Beach spel zou niet hetzelfde zijn als de roze octopus niet in het spel aanwezig was. Dit is een van de vele features in het spel. Net als de gebruikelijke wild is hij de vervanger van andere symbolen. Deze octopus vindt de symbolen niet overzichtelijk.

Als hij op het scherm verschijnt dan zal hij gaan schuiven met andere symbolen. Hij kijkt zorgvuldig wat een hoogste winnende combinatie kan zijn. Dit is natuurlijk geweldig, hij zal een poging wagen om u gelukkig te maken. Uiteraard is dat niet het enige, ook de multiplier is hier van toepassing. Als u denkt dat dit de enigste wild in het spel is, dan heeft u het mis. Ook het stukje hout met een Mr. Craps gaat op een winlijn een samenspel aan. De wild verschijnt alleen op rol 1,2, 4 en 5. De symbolen zoals de zoals de scatter en de octopus wild zijn uitgesloten.

Beach Scatter

Wellicht dat de flessenpost u een goede boodschap brengt. De communicatie via de flessenpost is bij Beach heel gebruikelijk. Als u gelukkig bent ontvangt u er 3 per golf. Dit symbool zal u belonen met 8, 16 of 24 gratis golven (gratis beurten) dit is afhankelijk van hoeveel flessen gelijktijdig aanspoelen. Tevens kan het voorkomen dat de wild optie tijdens deze scatter geactiveerd zal worden. Ook de octopus is niet uitgesloten tijdens deze feature.

Inzetmogelijkheden

De inzet van Beach kan geheel naar wens van de speler worden ingesteld. U heeft de keuze om verschillende muntwaardes te kiezen van 0.01 tot 1.00. Maar ook de tien verschillende levels geeft een kans van slagen. De inzet kan dus variëren van 20 tot maximaal 200. Het bedrag waarmee u speelt hangt natuurlijk af met hoeveel credits u wilt spelen. Als u andere slots wil spelen met een variabele inzetmogelijkheden dan is dit ook mogelijk bij Big Bang, Blood Suckers of Boom Brothers. Niet alleen de inzet maar ook het aantal winlijnen hebben invloed op de te winnen prijzen. Wij raden u aan om met de volledige winlijnen te spelen. Dit zonnig videoslot heeft 20 winlijnen.

Beach opties

Het vakantiegevoel zal zeker naar boven komen bij het spelen van dit videoslots die ook nog u ook nog fantastische win opties biedt. De geluiden van zee zal een kalmerende werking hebben als het spel spannend kan worden. De schatten van de zee liggen voor het oprapen. Dromen van een huis aan zee hoeft niet meer. U dromen komen dichterbij als u een sprong in het diepe maakt.