Boom Brothers

Boom Brothers Video Slot

Dit is verreweg wel het geestigste videoslot. Het slot Boom Brothers is gebaseerd op een stel grappige mijnwerkers die het uiterlijk hebben van een dwerg. Deze dwergen hebben wel een grote mijn en een behoorlijk grote voorraad aan explosieven.

Laten we hopen dat deze broers geen gekke dingen in de mijnen doen. Net als elke mijndelver zijn ze op zoek naar edelstenen zoals robijnen diamanten en goud. De zoektocht zorgt voor grappige maar ook hilarische momenten tijdens het spel. Dit spel is net als Gonzo’s Quest van extreme hoge kwaliteit que vormgeving en bewegende beelden. Dit kan de speler direct zien. Tijdens het spel ziet u hoe veel bewegende beelden en verrassingselementen naar voren komen. Het videoslot Boom Brothers is niet alleen gemaakt voor amusement. Er zijn bijzonder veel winnende elementen in het spel verwerkt waarvan enkele at random in het spel geactiveerd worden. Het zorgt dus niet alleen voor lachwekkende momenten maar de speler moet er ook baat en profijt van hebben.

Het Leven van een mijnwerker

Het werken in de mijn is een serieuze zaak. Hard werken en weinig verdienen. De mijnwerkers leven vooral op donkere plekken waar alleen kunst licht de enige verlichting is. Nu is het mogelijk om een deel te maken van het leven van de mijnwerkers. Het leven van de Boom Brothers wordt al snel weergeven door het geweldige animatiefilmpje wat vooraf wordt gespeeld alvorens u gaat spelen. De diamanten schijnen je te gemoed en de broers willen graag alle edelstenen verzamelen door delen van de mijn op te blazen met explosieven. Dit gebeurt niet altijd met evenveel precisie. Door de enorme knal wordt het spel gestart en maakt de film plaats voor een scherm vol technische grafische elementen van het spel. Dit is een typisch kenmerk van Net Entertainment.

De symbolen die hier gebruikt worden zijn te kenmerken als robots. Deze robots kunnen tijdens het spelen veranderen of bewegen. Ook heeft Boom Brothers een tal van features in combinatie met de instelbare 20 winlijnen verdeeld over 5 reels, waardoor een nooit een saai moment zal beleven.

Boom Brothers features

Netent Ipad heeft het al eerder aangegeven. Dit videoslot zit vol extra opties en features. Een van de features is de Second Change optie. Deze optie verschijnt willekeurig in het spel. Ze broers vliegen als het ware over het scherm en geven u een tweede kans op succes. Dit doen ze door te gooien met TNT, bommen en explosieven.

Je weet nooit van te voren hoeveel explosieven de Broom Brothers los laat, dit is verschillend. Door de knallen vallen nieuwe symbolen naar beneden waardoor een wincombinatie mogelijk is. Gelukkig hebben de Boom Brothers voldoende explosieven in voorraad zodat tweede kans regelmatig voor de hand ligt. Ook de Wild zorgt voor knallende prijzen.

Dit symbool kan verwisseld worden en heeft de functie van een joker. Het zorgt ervoor dat met het juiste aantal en de gekozen winlijn u een prijs kan winnen. Hij gaat met alle symbolen een combinatie aan met uitzondering van de Scatter en de Free spins.

Boom Brohters Free Spins

Free spins de naam zegt het al, bij 3 Free Spins symbolen zal de feature activeren. U zal een gratis spel krijgen. Het aantal spellen hangt uiteraard af van de hoeveelheid aan aantal Free Spins afbeeldingen. Ook tijdens de Free spins bij Boom Brothers kan het voorkomen dat u weer 3 soort gelijke symbolen op uw scherm krijgt. Dit zal in de meeste gevallen leiden naar nog meer wint. Daarnaast worden de winst tijdens de Free spins verdrievoudig. Uw totaal aan credits zal in record tempo opstapelen tot een enorme hoeveelheid.

Bonusfeature Boom Brothers

Het Railtrack bonusspel is een noviteit van Netent en wordt geactiveerd door 3 symbolen of meer. Bij 5 Railtrack symbolen zal het bonusspel direct beginnen. Bij minder dan 5 is het maar de vraag of de Boom Brothers op dat moment geluk hebben. Hier bent u snel achter. De ontbrekende trails kunnen worden aangevuld. De re-spins worden direct ingezet. Als het ontbrekende symbool wordt aangevuld dan heeft u mooi mazzel.

U heeft echt nodig alle rail track symbolen nodig om het level te ontgrendelen. Nu komt u in het level bij Boom Brothers waar de prijzen te winnen zijn. De maffe broers zitten in hun karretje te wachten totdat u een keuze maakt op een wagon. Elke wagon heeft een waarde en zijn gevuld met verschillende edelstenen. Elke broer heeft een voorkeur voor de edelsteen en de gekozen prijs worden verdeeld. De broer die als eerste aan de overkant is gekomen zal de knallende prijs in ontvangst nemen.

Symbolen Broom Brothers

Het is duidelijk dat Netent het 2de platina slot heeft uitgebracht. Het is voorzien van geweldige graphics. Ook de symbolen zijn met zorg uitgekozen en dragen bij aan toonaangevend slot dat zal zorgen voor opwinding en is een ware hit in de spelersgemeenschap. De symbolen bij Boom Brohthers hebben een mechanisch en stoer uiterlijk en hebben veel weg van robots.

Elk symbool heeft een aparte waarde. Hoeveel punten u ontvangt hangt af van het aantal winlijnen, coinvalue , levels en het aantal soortgelijke symbolen. Het videoslot Boom Brothers is echt een aanrader om te spelen. Dit komt door de vele mogelijkheden en features in het spel. Dit platina slot is op de markt gebracht met innovatie spelersmogelijkheden en de layout is fantastisch. Netent heeft voor ieder een geschikt thema. Dit is een thema met vele opties. Ligt hier u voorkeur dan kan u ook Champion of Track of Creature from the Black Lagoon spelen. Laat de explosieven u een knallende prijzen opleveren.