Champion of the Track

Champion of the Track Video Slot

Engeland is het land waar deze sport het eerst bedreven kon worden door professionals. Tot de 17de eeuw werd er gestreden om de eerste plaats met Engelse volbloed paarden. Daarna werd er vooral gebruik gemaakt van paarden die speciaal voor het rennen gefokt werden door moedige en snelle paarden met elkaar te kruisen. In de periode dat er werd overgestapt op de snellere paarden stammen de nog steeds populaire Engelse klassieken zoals Grand National, Epsom Derby en de strijd om 2000 Guineas. Pas veel later werd het paard rennen ook in Amerika populair.

Diverse keren werd de populariteit van het rennen de kop ingedrukt door een gokverbod. Ondanks deze hindernissen is de paarden ren sport nog steeds populair en gaat er veel geld in om.

Videoslot Champion of The Track

Paardenraces staat centraal in dit Net Entertainment videoslot productie. Online is deze sport net zo populair om op te gokken als offline. Zo ook bij de Netent casino’s wordt er vaak gespeeld op het videoslot Champion of The Track.

Bij dit videoslot waar gebruik wordt gemaakt van een paard race baan kan er echt gegokt worden op paarden die een race tegen elkaar lopen. De kans dat er gewonnen wordt is reëel aanwezig want Champion of The Track heeft een uitbetalingspercentage van 96,5%. Wij echte fans van dit zeer uitgebreide videoslot. Maar ook raden alle Netent liefhebbers aan om eens te kijken bij Blood Suckers, Jackhammer, Mega Fortune en het meest gespeelde Netent videoslot Starburst.

Videoslot details Champion of The Track

Het videoslot bestaat uit 5 rollen ieder drie vakken. Er kan gekozen worden uit maximaal 30 winlijnen. Verder bevat het videoslot 2 bonusspellen Champion of The Track career bonus en A day at the races bonusgame, multipliers en een scatter bonus waarbij free spins te winnen zijn.

Champion of The Track wilds

Het wild symbool kan vallen op iedere rol. Wel is afhankelijk van de winlijnen of het wild symbool ook echt een winst kan opleveren. Het moet namelijk op een geactiveerde winlijn vallen en een combinatie met minimaal 2 andere symbolen kunnen maken voor een prijs. Hierbij geldt wat voor alle reguliere prijzen van het slot geldt dat de combinatie alleen geteld wordt wanneer deze begint op de meest linkse rol.

Champion of The Track career bonus

Bij het bonus level van Champion of The Track wordt gebruik gemaakt van de racebaan die om het videoslot loopt. De stappen die op de racebaan worden gemaakt zijn te verkrijgen bij de free spins en bij de A day at the races bonusgame. Bij dit bonus level zijn grote prijzen te winnen vooral als je op de gouden beker terecht komt. De super prijs van dit bonusspel krijg je als op het laatste vak de Finish komt. Het mooie van dit alles is dat wanneer je er genoeg van hebt, de positie die de pion bij de laatste draai heeft 24 uur wordt opgeslagen. Dit maakt het mogelijk om binnen 48 uur het spel te beginnen waar je de keer ervoor gebleven was.

Champion of The Track free spins

De free spins en de trainings track worden door het scatter symbool geactiveerd. Er zijn minimaal 3 scatter symbolen nodig om dit level te activeren, deze hoeven niet op een winlijn of opeen volgende rollen te vallen. Op het trainings track kan je de renpaarden trainen dit kan per free bonus level maximaal 4 keer. Elke keer als er een scatter symbool valt haal je in op de baan voor het trainen een paard in.

Lukt het om tijdens een training 4 paarden te passeren dan krijg je er een carrière stap bij. Als dit lukt springt de free spins teller op 10 en de teller van de scatter op 0 en de spins die over zijn gebleven krijg je als punten erbij. De free spins mode zal stoppen indien alle spins op zijn of er 4 trainingen afgerond zijn. Daarbij moet gezegd worden dat als er nog free spins na de vierde training over zijn de punten die je ervoor krijgt worden verdubbeld.

Champion of The Track A day at the races bonusgame

De bonus symbolen voor dit bonus spel moeten op een winlijn op opeenvolgende rollen vallen vanaf de meest linkse rol gezien met een minimum van 3. Je moet daarna een keus maken uit 4 jockeys. De jockey die je kiest zal degene zijn die op je paard de race aangaat. Bij dit bonus spel maak je kans op meerdere prijzen. De prijzen die je kan winnen zijn: punten welke gekoppeld is aan de jockey die je kiest, een vermenigvuldigingsfactor met een max van 5 en carrière stappen waarvan de hoeveelheid afhangt van de plaats waarmee je de race eindigt. Komt de gekozen jockey als eerste over de finish dan krijg je daar 4 stappen voor.

Inzet bij Champion of The Track

  • De minimale inzet die gekozen kan worden is €0,30.
  • De Maximale inzet die gekozen kan worden is€60,-

Deze kunnen gekozen worden door de Niveaus (10 verschillende) en de Coin waarden (€0.01, €0.02, €0.05, €0.10, €0.20 en €0.50) in te stellen.