Creature from the Black Lagoon

Creature from the Black Lagoon Video Slot

Creature from the Black Lagoon is van oorsprong een film geproduceerde in 1954. In 1977 werd er van de film een roman geschreven. Na het verschijnen van de roman is er nog een aantal keer getracht om een remake van deze scienfiction achtige film te maken maar daar is tot op heden niks van gekomen.

Videoslot details Creature from the Black Lagoon

Deze site is gericht op het informatie verstrekken over alles wat met Netent en Ipad te maken heeft. Creature from the Black Lagoon is net als Champion of the track, Boom brothers en Blood suckers enz., een Netent videoslot waar wij uitgebreid op in gaan. Het videoslot is gemaakt van 5 rollen, 3 rijen en 20 vaste , niet in te stellen winlijnen.

Het uitbetalingspercentage van het slot is theoretisch bepaald op 96,5%. Creature from the Black Lagoon is een compleet slot en bevat wilds, sticky wilds, spreading wilds, free spins maar ook re-spins. Het is overduidelijk te zien dat deze geweldige videoslot versie een creatie is van Netent. Wat betekent dat de grafics(3d), sounds en de features van hoogstaand niveau zijn. Op het slot zit alles wat op een slot moet zitten. De Paytable, instellingen, autoplay, coinwaarde, niveaus. Je kan het zo gek niet verzinnen alles is terug te vinden bij Creature from the Black Lagoon.

Wilds bij Creature from the Black Lagoon

De wilds zijn een van de basis symbolen van het spel die kunnen zorgen voor spectaculaiere winsten. Ze komen bij alle levels van het spel terug en zijn vervangers van bijna al de andere voorkomende symbolen van het spel. De enige symbolen die niet vervangen kunnen worden door de wilds zijn de free spin symbolen. De wilds zijn terug te vinden op alle vijf de rollen en winnende combinaties met wilds zullen automatisch gemaakt worden.

Sticky wilds en de re spins bij Creature from the Black Lagoon

Sticky wilds is een bekend voorkomende feature bij de Netent videoslots. De letterlijke vertaling van Sticky is plakken. Dat is wat de wilds dan ook doen. Valt er een wild dan zal deze als het een winnende combinatie oplevert bij de volgende re spin op zijn plaats blijven. Als er na de volgende re spin weer een combinatie gemaakt kan worden met de wild dan zal de wild wederom vastgehouden worden. Ook is het mogelijk dat er meerdere wilds bijvallen. Is het beeld gevuld met meerdere wilds dan zullen de wilds na 4 gewonnen re spins weer verdwijnen.

Free spins en spreading wilds bij Creature from the Black Lagoon

Free spins zijn er te winnen in verschillende aantallen. Zo kunnen er 10, 15 of 20 free spins geactiveerd worden door 3, 4 of 5 free spins symbolen. De free spins symbool is makkelijk te herkennen en je zal het meteen zien als dit symbool op een rol valt. De wilds komen ook in deze ronde van het videoslot voor en tijdens de free spins kunnen er nog meer free spins gewonnen worden.

Creature Free Spins

Tijdens deze free spins kan er een vizier op de rollen komen te staan. Is dit het geval dan zal er een monster in beeld komen die je met behulp van vizier neer moet schieten. Wordt het monster goed geraakt dan zal zijn gezondheid achteruit gaan wat te zien is op de health meter onder in beeld. Wordt door het schot de gezondheid van het monster genoeg aangetast dan zal er een spreading wild ontstaan die geactiveerd wordt bij de eerst volgende vallende wild. Het wild symbool zal zich naar links verspreiden waardoor er 2 wilds ontstaan.

Deze wilds blijven staan en er volgt een re-spin. Lukt het om het monster nog meer schade toe te brengen dan zal de vorige situatie zich herhalen met darbij dat de wild zich ook een plaats naar rechts opschuift. Er ontstaat dan een situatie met 3 sticky wilds en een re-spin. Deze free spin modus staat bekend om de hoge winsten die men ermee kan bereiken.

Inzet bij Creature from the Black Lagoon

Het videoslot is te spelen met verschillende inzetten. Hierbij kan gekozen worden uit 10 niveaus en 6 coin waarden. De coin waarden waar uit gekozen kan worden variëren tussen de minimale coin waarde van €0,01 en een maximale coin waarde van €0,50.

  • De minimale inzet van het slot is: 20 winlijnen X niveau 1 X Min. coin waarde €0,01= €0,20.
  • De maximale inzet van het slot is: 20 winlijnen X niveau 10 X max. coin waarde €0,50= €100.