Crime Scene

Crime Scene
Crime Scene Video Slot

Alle videoslots van Netent zijn door ons, Netent Ipad op een rij gezet. Opvallend is dat u spellen op de site zal aantreffen die op het moment dat u ze leest misschien nog niet met de Ipad te spelen zijn.

Waarom zetten wij deze spellen dan toch op de site?

Deze spellen worden door ons bewust geplaatst. Dit om te laten zien dat er naast de videoslots die met de Ipad te spelen zijn er nog tal van andere leuke video slots van Net Entertainment zijn. Bovendien zal Netent al de videoslots die op deze site te vinden zijn op den duur omzetten zodat ze met de Ipad te spelen zijn. Champion of the Track, Creature of the Black lagoon en Crime Scene zijn een aantal van die videoslots die op moment van beschrijven nog omgezet moeten worden. Het kan zijn als dit over een tijd gelezen wordt dat dat al gebeurd is.

Crime Scene

Plaats delict, dat is waar het bij dit Netent videoslot om draait. Iedereen heeft het wel in zich, de behoefte om iets op te lossen. Daarom zijn detective verhalen zo leuk en spannend, vaak probeer je zelf al tijdens het lezen van zo’n boek of bij het kijken van een detective film op te lossen wie de crime heeft begaan. Netent staat erom bekend om videoslots te maken over onderwerpen die de mensen aanspreken. Met Crime Scene hebben ze weer een videoslot in handen die voldoet aan de wensen van de spelers. Het is een videoslot met spanning waarbij het bonus spel er met kop en schouders bovenuit steekt.

Videoslot details Crime Scene

Het videoslot is een 5 rollen met 3 rijen slot. De winlijnen van het slot zijn niet instelbaar waardoor het spel altijd met 15 lijnen gespeeld dient te worden. Het bevat een sticky wild en een uitzonderlijke mooi bonusspel waarbij echt veel te winnen is. Het uitbetalingspercentage is theoretisch bepaald op 96,7%

Sticky wilds bij Crime Scene

De sticky wilds kunnen op alle rollen vallen. Op het wild symbool zal een getal komen te staan. Dit getal geeft aan hoeveel spins de wild op de plaats zal worden vastgehouden terwijl alle andere symbolen na een volgende spin worden vervangen. Elke keer wanneer er een sticky wild optreed dan zal er gekeken worden of er een combinatie gemaakt kan worden waarbij een win ontstaat. Wordt er een winnende combinatie gemaakt dan wordt de win ook nog eens vermenigvuldigd met 3. Het sticky wild symbool kan in alle aanwezige symbolen veranderen behalve in het symbool van het bonusspel.

Het bonusspel bij Crime Scene

Om het bonus level op te starten zijn er minimaal 3 bonus symbolen nodig. Deze symbolen moeten op een winlijn vallen en op opeen volgende rollen vanaf de meest linkse rol bekeken. Bij het bonus spel krijg je een aantal files te zien om exact te zijn 30. Het is de bedoeling om zoveel mogelijk punten binnen te slepen door de goede files te openen.

Achter de files kan een bedrag zitten maar ook een rode kruis en een groene vink. Het kan ook nog voorkomen dat er een file geopend wordt met vinger afdrukken. Verschijnt er een groene vink dan wordt deze opgeslagen. Dit is ter compensatie voor als er een file gekozen wordt met een rode kruis. Is er van te voren een groene vink gevonden dan za deze automatisch ingezet worden waardoor de rode kruis teniet gedaan wordt. Is er geen groene vink van te voren gevonden dan zal na het trekken van een kruis 4 enveloppen tevoorschijn komen.

Nu is het de bedoeling om een envelop te openen. Eenmaal geopend dan kan je terug gaan naar waar je gebleven was bij het bonusspel van Crime Scene of je kan een aantal punten winnen of je wint een verdubbeling van het aantal punten die je tijdens het bonuslevel van Crime Scene bij elkaar hebt gespeeld. Bij de tweede keer dat je een rode kruis vind stopt het bonuslevel.

De vinger afdrukken worden opgeslagen zodra ze gevonden worden. Bij elke file die erna wordt geopend worden de vingerafdrukken erbij opgeteld wat tot grote prijzen kan leiden. In totaal zijn er 4 vingerafdrukken verborgen achter de files.

Maximale en minimale inzet

De minimale inzet bij Crime Scene is €0,15.(bij €0,01 coin waarde en level 1)
De maximale inzet bij Crime Scene is €150,-.(bij €1,- coin waarde en level 10)
Tussen minimale en maximale inzet van hierboven kan je kiezen om te spelen met een levelniveau van 2 t/m 8 en een coinwaarde van €0,02, €0,05, €0,10, €0,20 en €0,50.