Crusade of Fortune

Crusade of Fortune Video Slot

Sommige videoslots van Netent zijn slots waarin fantasierijke wezens een rol spelen. Andere slots zoals slots zoals crime scene zijn weer meer gebaseerd op feiten die ook in werkelijkheid voorkomen. Ook zijn er een aantal videoslots gebaseerd op films zoals Creature of the Black Lagoon en Frankenstein.

Toch zijn er een paar kenmerken die bij al de videoslots terug komen. De wilds, bonuslevels, free spins zijn veel terugkomende features. Zo ook bij het videoslot Crusade of Fortune. Bij Netent Ipad krijg je de gelegenheid om al deze spellen gratis uit te proberen. U hoeft daar niets voor te downloaden, de slots zijn rechtstreeks te spelen vanaf de site.

Videoslotdetails Crusade of Fortune

Crusade of Fortune is een levendig videoslot met 5 rollen en 20 winlijnen die op dit moment helaas niet op de Ipad te spelen is. Op elke rol staan 3 symbolen weergegeven. De winlijnen zijn vast wat wil zeggen dat ze niet instelbaar zijn waardoor er dus altijd met het volle aantal winlijnen gespeeld wordt. Daar staat tegenover dat je het level niveau en de coin waarden wel kan aanpassen, hierover later meer. De scatters, wilds, free spins en het leuke bonusspel maken dit videoslot tot een ware happening.

De wild bij Crusade of Fortune

Het wild symbool bij Crusade of Fortune kan op alle 5 de rollen vallen. Het kan de waarde aannemen van alle andere symbolen behalve die van het scatter symbool en het bonus symbool. Wel is noodzakelijk dat de symbolen die de wild aan kan nemen op een lijn vallen met het wildsymbool. Waarvoor geldt dat de combinatie op de uiterst linkse rol moet beginnen.

Het scatter symbool bij Crusade of Fortune

Met het scatter symbool kan zowel een leuke win als vrije spins behaald worden. Vallen er 2 scatter symbolen waar dan ook dan zal er een prijs gewonnen van 2 keer de inzet waarmee gespeeld wordt. Vallen er 3 scattersymbolen dan krijg je 4 keer de inzet waarmee gespeeld wordt plus 10 free spins. Bij 4 loopt de te winnen prijs al aardig op, hiervoor krijg je 50 keer de gespeelde inzet plus 20 free spins en bij 5 scattersymbolen wordt het helemaal leuk want dan ontvang je maar liefst 200 keer je inzet plus 30 vrije spins.

Voor de free spins geldt dat alle gewonnen prijzen vermenigvuldigd worden met 3. Ook kan je gedurende deze vrije spins het bonus spel en nog meer vrije spins winnen. Kortom het scatter symbool is een symbool waar je best naar uit mag kijken bij dit videoslot, het staat garant voor grote prijzen.

Het bonussymbool bij Crusade of Fortune

Het bonus symbool wordt gepresenteerd in de vorm van een Orc. Wil je het bonus spel spelen dan heb je daar eerst minimaal 3 Bonus symbolen voor nodig. Deze bonus symbolen moeten na een spin vanaf rol 1 (meest linkse rol) op een winlijn naast elkaar vallen. De eerste 3 rollen moeten dan dus allemaal een Orc bevatten.

Bonus spel

Het bonus spel bestaat uit een 1 op 1 gevecht met een Orc net als bij Fisticuffs waar het ook 1 op 1 is. De twee vechterbazen worden gescheiden door 3 onder elkaar staande zwaarden. Kies je voor de hoge zwaard dan wordt er een aanval op het hoofd van de Orc uitgevoerd. Kies je de middelste zwaard dan wordt de zwaard in de middel van de Orc gestoken en kies je voor de onderste zwaard dan is de aanval gericht op de benen van de Orc. Om en om wordt er met het zwaard geslagen. Is de Orc aan de beurt dan moet je voor hoog, midden of laag kiezen.

Wordt de aanval geplaats op het door jou gekozen gebied dan zal de aanval van de Orc afgeweerd worden. De Orc kan zo ook jouw aanvallen afweren. Bovenin vind je de healt. Bij iedere rake klap gaat deze meter naar beneden en krijg je punten. Versla je de Orc dan win je de schat die de Orc bij zich draagt.

Inzet bij Crusade of Fortune

Minimale inzet van het spel is: minimale coin waarde €0,01 X minimale levelniveau 1=€0,20.
Maximale inzet van het spel is: Maximale coin waarde€0,20 x maximale levelniveau 10= €80.