Dead or Alive

Dead or Alive Video Slot

Het wilde westen, dat is het thema van dit fantastische videoslot van Netent. De romans en films met cowboys, saloons en sheriffs zijn niet meer weg te denken. Iedereen heeft ze wel eens gelezen en gekeken. Het illustreert hoe het leven was gedurende een gedeelte van de 19de eeuw.

Vanaf 1903 zijn de western films in opmars gekomen. Deze films werden bekend onder namen als wild west- en cowboyfilms. Veel voorkomende thema’s bij deze films zijn wraak, geweten en natuurlijk hebzucht en rijkdom. Ook zie je uitgestrekte landschappen waar menig een naar terug verlangt.

Western videoslot

Het geniale, waardoor Netent al vele hits heeft gescoord met videoslots als Starbust, Crusade of Fortune en crime scene is ook van toepassing op dit Netent videoslot. Dead or Alive is namelijk een slot met veel variatie waar je met een relatieve lage inzet grote prijzen kan winnen. Op deze site van Netent Ipad mag een slot als Dead or Alive dan ook niet ontbreken.

Details Dead or Alive

Het videoslot bevat symbolen waardoor de link met het wilde westen meteen wordt gelegd. Laarzen met een ster achter op de hak, de cowboy hoed, de ster van de sheriff, bierglazen enzovoort zie je in de vorm van symbolen terug op de 5 rollen van het slot. De leuke features als free spins, wilds, en sticky wilds staan aan de basis voor de leuke prijzen die bij Dead or Alive gewonnen kunnen worden. Het videoslot is te spelen met al 1 winlijn.

Je kan de winlijnen zelf instellen met een maximaal van 9. Het aantal lijnen, het level niveau en de coin waarde zijn bepalend voor de inzet waarmee je speelt. Net als bij de winlijnen zijn ook het level niveau en de coinwaarde variabel en handmatig in te stellen.

Wild symbool bij Dead or Alive

The wild symbol is een wanted poster met daarop een silhouette van een bandiet. Dit symbool kan op elke rol voorkomen en kan de andere symbolen vervangen met als uitzondering het scatter symbool. Ook levert het extra punten op als er 3, 4 of 5 wildsymbolen opeenvolgend op een winlijn vallen. Buiten de combinatie die dan gemaakt kan worden met andere symbolen staat voor 3, 4 of 5 wilds op een rij een prijs van 25, 150 en 1500 keer de inzet op.

Sticky wilds bij Dead or Alive

De sticky wilds kom je alleen tegen wanneer je de free spins hebt gewonnen. Voor elke rol is er een andere sticky wild. De betekent dat er 5 verschillende sticky wild symbolen zijn. De sticky wilds zijn allemaal wanted posters maar iedere rol heeft zo zijn eigen wanted boef. Valt er een sticky wild dan zal deze bij de volgende vrije spins worden vastgehouden. Voor het overige gelden de zelfde regels als bij de gewone wilds.

Free spins

De free spins worden bereikt als er 3 of meer scatter symbolen vallen waar ook op de rollen. Het leuke ervan is dat wanneer deze symbolen vallen er ook rechtstreeks punten gewonnen worden. De punten die je voor de scatter symbolen krijgt zijn: 2 keer de inzet bij 2 symbolen, 4 keer bij 3 symbolen, 25 keer de inzet bij 4 scatter symbolen en 2500 keer de inzet bij 5 scatter symbolen.

Heb je 3 of meer scatter symbolen dan ontvang je de bovenstaande prijs plus 12 free spins. Tijdens de free spins worden de gewonnen prijzen verdubbeld en zijn er 5 extra free spins te winnen wanneer elke rol 1 of meerdere sticky wild(s) bevat.

Inzet bij Dead or Alive

Zoals je al hebt kunnen lezen is de inzet afhankelijk van 3 factoren, de coinwaarde, het level niveau en het aantal winlijnen. Bij het level niveau kan je kiezen uit 4 niveaus. Bij de coinwaarde kan er gekozen worden uit €0,01, €0,02, €0,05, €0,10, €0,20 en €0,50. En het aantal winlijnen die je kan kiezen zijn er zoals je al weet 9.
Als we even uitgaan dat er met 9 winlijnen gespeeld wordt dan is de minimale en maximale inzet die erbij hoort als volgt:
Minimale inzet: 9 winlijnen X niveau 1 X min. coinwaarde €0,01= €0,09.
Maximale inzet:9 winlijnen x niveau 4 X max. coinwaarde €0,50= €18,-.