Demolition Squad

Demolition Squad Video Slot

Ook de bouwvakkers worden geëerd door Netent. Het videoslot Demolition Squad bestaat uit een groep bouwvakkers die gezamenlijk hun geld proberen te verdienen. Hard werkend van vroeg tot laat weten ze elke dag weer de klus te klaren. Trek je werkkleren aan en help deze vak mensen de kans is maar liefst 97,1% dat je goed uitbetaald wordt. Het maximaal te verdienen salaris is maar liefst 120000 punten na 1 spin. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit videoslot bij Netent Ipad te vinden is.

Door het hoge uitbetalingspercentage is dit videoslot immer een veel gespeeld spel. Het komt niet in de buurt van Starburst en Gonzo’s quest maar is qua populariteit te vergelijken met slots als Dead or Alive en Crusade of Fortune.

Videoslot details

Het videoslot heeft een ongekend hoog aantal winlijnen van 40. Het aantal rollen is als zo vaak 5. Het aantal rijen is daarentegen anders. Er zijn geen 3 rijen maar 4, daarmee is Demolition Squad een slot dat ietwat afwijkt van de meeste Netent videoslots. Het aantal winlijnen is vast en alleen de coinwaarde en het inzet niveau zijn variabel. Hiermee bepaal je dan ook met welke inzet je wilt spelen. Het videoslot bevat wild-, demolition wild symbolen en free spins. De free spins worden geactiveerd door het scatter symbool.

Wild symbool bij Demolition Squad

De wild is een symbool dat verandert alle andere symbolen, met uitzondering van het scatter symbool, als er een winnende combinatie gemaakt kan worden. De rollen waarop het wild symbool te vinden is zijn de tweede, derde en vierde rol. Voor zowel de gewone uitbetalingen als de uitbetalingen die gewonnen zijn met een wild combinatie geldt dat alleen de hoogst win op de winlijn wordt uitbetaald. Alleen de combinaties die vanaf de meest linkse rol beginnen zijn geldig.

Demolition wild

Al de regels die gelden voor de wild symbool gelden ook voor de demolition wild. De demolition wild is een wild symbool die tevoorschijn komt als er twee wilds vallen met daartussen een ander symbool. dit kan diagonaal, horizontaal en verticaal zijn. Het symbool wat tussen de wilds valt verandert dan automatisch in een demolition wild. De demolition wild kan alleen op de derde rol verschijnen waar het ervoor zorgt dat er een tweede demolition wild wordt opgestart.

Scatter symbool bij Demolition Squad

Het scatter symbool is het symbool waar je als speler het meest naar uitkijkt. Het scatter symbool is een gevaren driehoek met daarop een afbeelding van een bouwvakker. Bij 3 van deze symbolen heb je al prijs in de vorm van 10 vrije spins. Bij 4 scatter symbolen gaat het aantal vrije spins al naar de 20 en bij 5 loopt het op tot een ongekend hoog aantal van 50. Voor de free spins te activeren geldt dat het niet uitmaakt hoe of waar er scattersymbolen vallen, als het er maar minimaal 3 zijn.

Free spins

De free spins is de modus waar de prijzen te halen zijn. De wilds, demolition wilds en het scatter symbool komen ook gewoon in deze ronde voor. Hieruit kan geconcludeerd worden dat er tijdens de free spins ook weer free spins bijgewonnen kunnen worden. Voor de behaalde prijzen tijdens deze spel ronde geldt dat ze allemaal verdrievoudigd worden. Wij verwachten wel dat dit 1 van de slot wordt die later beschikbaar gaat worden op de Ipad en Iphone.

Inzet bij Demolition Squad

Om de inzet te bepalen moet je weten dat dit gedaan kan worden bij het levelniveau en bij de coin value. Het level niveau is in te stellen van 1 tot 10 en bij de coin value kan er gekozen worden uit €0,01, €0,02, €0,05, €0,10, €0,20 en €0,50. Voor de minimale en maximale inzet geldt dan:
Minimaal: niveau 1 X €0,01 (minimale coin value)= €0,40.
Maximaal: niveau 10 X €0,50 (maximale coin value)= €200.